Vrchlabí jasně přehrálo hradeckou Lokomotivu


0

Fotbalisté Vrchlabí si během celých devadesáti minut udrželi převahu, díky které se soupeř nedostal ke gólovému zakončení. Naopak Vrchlabí skórovalo čtyřikrát a po zásluze zvítězilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová převaha Vrchlabí

Vrchlabí od úvodu kráčelo za kýženým cílem. Domácím se vydařil vstup do zápasu a už ve třetí minutě se ujali vedení poté, co brankáře Ivo Beránka překonal Petr Žďárský. Povedené úvodní minuty domácí potvrdili dalším gólem ve třinácté minutě, kdy na 2:0 upravoval Milan Tomčík. Rychlé dvougólové vedení domácí tým uklidnilo. Vrchlabští se prezentoval sebevědomou a svižnou kombinací, díky které se drželi na polovině soupeře a ohrožovali branku. Od dalších inkasovaných gólů tak hradecký tým uchránil pouze brankář Ivo Beránek, který několika dobrými zákroky nepustil Vrchlabí ke třetímu zásahu. Hradecká Lokomotiva nedokázala na aktivní hru Vrchlabí adekvátně reagovat a hosté se prakticky k ničemu nedostali. Poločas tak skončil zaslouženým vedením Vrchlabí 2:0.

 

Ve druhém poločase Vrchlabí pokračovalo v nastoleném obrazu hry. Domácí si přenesli svoji aktivitu i do druhého poločasu a nadále nedávali hradecké Lokomotivě naděje na případný zvrat. Svoji sebevědomou kombinační hru Vrchlabští gólově potvrdili v závěru zápasu. V sedmdesáté šesté minutě zvyšoval vedení domácích Dominik Zdržálek, zhruba o deset minut později upravoval na konečných 4:0 střídající Jiří Havránek. Vrchlabí tak dovedlo zápas do úspěšného konce a vyhrálo 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Vrchlabí
David Votoček - trenér FC Vrchlabí: V dnešním zápasu se nám opět dařila kombinační hra a je jen škoda, že jsme další vyložené šance neproměnili. Soupeře jsme za celý zápas k ničemu nepustili a zaslouženě si podrželi body doma.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Pavel Bajer: Zasloužená výhra domácích. Od větší porážky nás ochránil brankář Beránek, který ještě minimálně šest branek zneškodnil.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.