J. Marel 75. (p.)
M. Čáp 78.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice otočila zápas s Roudnicí a vyhrála


Branky


75. J. Marel (p.) , 78. M. Čáp - 68. T. Kučera
0

Dlouhou dobu bezbrankový zápas se zlomil zhruba čtvrt hodiny před koncem. Na gól Roudnice dokázala Úpice reagovat o sedm minut později, kdy vstřelila dva góly, a rozhodla tak o své výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový poločas

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání a oba týmy toho soupeři moc nedovolili. Místo vyložených gólových šancí se spíš bojovalo o každý metr prostoru. I proto první poločas příliš akcí před brankami nenabídl. Hosté z Roudnice se sice v několika případech dravě prodírali do vápna Úpice, i kvůli důrazu domácích se ale do zakončení nedostali. Gólmani Milan Dytrych a hostující Miroslav Hopko tak v prvním poločase neinkasovali a po bezgólové půli se šlo do kabin. 

Úpice smazala gólové manko

Ve druhém poločase se obraz zápasu příliš nezměnil a pokračovalo se ve vyrovnané a bojovné hře. Nerozhodný a bezgólový stav vydržel až do šedesáté osmé minuty. V té době se ke střele dostal hostující útočník Tomáš Kučera, který svým projektilem prostřelil brankáře Milana Dytrycha, a otevřel tak skóre zápasu.

 

Ze svého vedení se ale Roudnice radovala jen sedm minut. V sedmdesáté páté minutě totiž hosté zahráli ve vlastním vápně rukou, a rozhodčí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Jan Marel, který svoji šanci proměnil a srovnal na 1:1. Hned o tři minuty později se do zakončení dostal Martin Čáp, který překonal Miroslava Hopka, a otočil tak skóre ve prospěch Úpice. Ve zbývajících minutách se Roudnici nepodařilo alespoň vyrovnat, a Úpice se tak mohla radovat ze třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér SK Sparta Úpice: Utkání bylo zcela vyrovnané, v prvním poločase se oba týmy dostaly do jedné vyložené příležitosti, které však brankáři zlikvidovali. Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil až v 68. minutě se hosté ujali vedení pěknou střelou a to nás asi nakoplo. Vyrovnali jsme z penalty za zahrání rukou v pokutovém území a následně přidali druhou branku, která nás dostala do vedení které jsme uhlídali až do konečného hvizdu.




Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , L. Winter [-] (66. P. Břicháček [-] ) , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , R. Černý [-] (90. R. Luštinec [-] ) , J. Pich [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - L. Koutník [-] , Z. Mikan [-] , M. Cuberka [-] , J. Brendl [-] (85. M. Vítek [-] ) - L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] - D. Koutník [-] , T. Kučera [-] (69. J. Vlnas [-] ) -

ŽK: 36. R. Černý , 61. J. Pich , 76. T. Skála , 83. M. Čáp - 74. J. Krejcar , 82. J. Koblížek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mucha Tomáš - KOUT Jaroslav, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.