Hradecká Lokomotiva zvítězila na hřišti Třebše


Branky


0

Fotbalisté hradecké Lokomotivy byli v utkání s Třebší efektivnější a k výhře jim stačili dva vstřelené góly. Třebeš mohla v závěru srovnat na 2:2, domácí ale neproměnili pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva se dostává do vedení

Do souboje dvou hradeckých týmů vstoupili lépe fotbalisté Lokomotivy, kteří se brzy ujali vedení. Už v páté minutě se totiž ujala tečovaná střela Tomáše Tučka. Po rychlém gólu se hosté zatáhli do obrany a přenechali útočnou iniciativu domácí Třebši. Domácí fotbalisté se zhruba po deseti minutách vzpamatovali z nepovedeného vstupu do zápasu a dostali se ke své kombinační hře. Třebeš si mohla pomoci i řadou standardních situací, vysocí obránci Lokomotivy ale ve vlastním vápně dominovali a odvraceli potenciální nebezpečí. Poločas tak skončil těsným vedeném hostů 0:1. 

Hosté uhájili těsný náskok

Ve druhém poločase měla Třebeš drtivou převahu, kýžené branky se ale domácí dlouho nemohli dočkat. Jedno ze zakončení Jiřího Zemana orazítkovalo pouze břevno branky Ivo Beránka, kterého později nepřekonal ani útočník Jan Sobotka, který těsně minul. Fotbalisté Lokomotivy dokázali z minima vytěžit maximum v sedmdesáté sedmé minutě. Tomáš Tuček vystihl nedůraznou malou domů, před brankářem Mikulášem Heřmanem nezaváhal a zvýšil na 0:2.

 

Třebeš v závěru napjala síly a v osmdesáté třetí minutě snížil na 1:2 díky dalekonosné střele Martina Zbořila. Domácí mohli i vyrovnat, v devadesáté minutě totiž kopali penaltu, nabízenou šanci ale domácí nevyužili, penaltu neproměnili a Lokomotivě podlehli 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Narazili jsme na velmi nepříjemného soupeře, který ač hrající na pohled antifotbal dokázal eliminovat naší kombinační hru a z minima vytěžit maximum. Hra se odehrávala převážně na polovině soupeře, ale přesto ten měl o tři ložené šance více. A o penaltě - škoda slov. Dokud nezvládneme takovéto zápasy, je neradno vznášeti se v oblacích.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: V dnešní utkání jsme vybojovali tří body nesmírnou obětavostí. Domácí tým byl lepší, ale my jsme ze tří brejků dva proměnili a tím zvítězili.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Prokůpek Jan - ŠILING Karel, HAVLÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.