0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezgólovém zápase zvítězila Roudnice na penalty


Branky


0

Velkou postavou remízového zápasu byl roudnický gólman Miroslav Hopko, který během řádné hrací doby chytil dvě penalty domácích a stejně úspěšný byl i v penaltovém rozstřelu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

Mezi Týništěm a Roudnicí se odehrálo vyrovnané utkání, které během devadesáti minut branku nenabídlo. To však neznamená, že by se hrál zápas bez gólových šancí. Během zápasu oplývali větší kombinační jistotou fotbalisté Roudnice, kteří více drželi balon a postupnou kombinací se snažili ohrožovat týnišťskou obranu v čele s brankářem Jakubem Hlaváčem. Týniště hrálo o něco přímočařeji a spoléhalo se na rychlé brejky. Bylo to právě Týniště, které mělo pravděpodobně největší šance na skórování. Fotbalisté Týniště totiž během zápasu kopali dvě penalty. V obou případech se ale zaskvěl roudnický gólman Miroslav Hopko, který pochytal oba pokutové kopy domácích, a udržel tak bezgólový stav. Ke slovu proto přišel penaltový rozstřel. 

 

Gólman Miroslav Hopko si svoji penaltovou formu přenesl ze zápasu i do rozstřelu. Roudnický brankář se znovu předvedl výbornými zákroky a chytil dvě penalty Týniště. Střelci Roudnice byli v penaltách přesnější a ovládli rozstřel poměrem 3:5. Roudnice tak ze zápasu s Týništěm vytěžila dva body.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - J. Fidra [-] , J. Winkler [-] , A. Tomášek [-] , M. Winkler [-] , Š. Ráček [-] (53. M. Bartoš [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Voda [-] , J. Forejtek [-] , M. Václavík [-] , M. Horák [-]

TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - L. Koutník [-] (89. M. Vítek [-] ) , Z. Mikan [-] , J. Novotný [-] (62. S. Trnka [-] ) , M. Cuberka [-] - L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , T. Vlasák [-] (68. M. Novotný [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] - T. Kučera [-] -

ŽK: 22. A. Tomášek , 34. M. Winkler , 90. J. Winkler - 2. L. Stoszek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žerovnický David - KUBÁLEK Lukáš, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.