1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka jediným gólem porazila Nepolisy


Branky


0

Sobotka se po prvním poločase ujala vedení, na které se Nepolisy snažily reagovat v polovině druhé. Hosté si vytvořili řadu šancí, žádnou z nich ale nedokázali využít. Sobotka tak výhrála 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka jde do vedení

V prvním poločase se hrálo poměrně vyrovnané utkání, které se však dvacáté minuty vyvíjelo lépe pro domácí barvy. V té době totiž hostujícího brankáře Jana Marka dokázal překonat domácí Tomáš Klečal a Sobotka se ujala těsného vedení. Své šance si vytvořili i fotbalisté Nepolis, v zakončení ale neměli takové štěstí jako soupeř. Ve zbytku poločasu už ale podruhé neinkasovaly ani Nepolisy, a domácí si tak do kabin odnesli těsné vedení 1:0. 

Nepolisy nedokázaly najít na vedení Sobotky odpověď

Ve druhém poločase Nepolisy vrhly veškeré úsilí do útoku. Hosté hráli velmi ofenzivně a dostávali se do dobrých šancí. Podobně jako v první půli se však hostům nedařilo v zakončení. Smůlu si fotbalisté Nepolis vybrali hned několikrát, když domácího brankáře Patrika Chrpu několikrát zachraňovala branková konstrukce. Riziková ofenzivní hra Nepolis dávala domácím šance na rychlé protiútoky. K několika takovým šancím se fotbalisté Sobotky dostali, druhou pojišťovací branku ale nepřidali. Pro hosty tak až do závěru zápasu žila naděje na vyrovnání. Smůlu v zakončení ale Nepolisy prolomit nedokázaly a Sobotka uhájila těsný náskok až do závěrečného hvizdu. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: V prvním poločase jsme byli na hřišti o fous lepším mužstvem, což vedlo ke vstřelení první branky a jak se později ukázalo i rozhodující. Ve druhé půli se hosté tlačili ve snaze vyrovnat dopředu a nám se tím otevírali možnosti ke vstřelení pojišťovací branky. To se nám nepodařilo ani z té nejvyloženější šance. Přidám se k pochvale všech tří rozhodčích.




Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Wojcik [-] (89. J. Kubišta [-] ) , Z. Přikryl [-] , M. Topič [-] (81. J. Taneček [-] ) , M. Men [-] (57. M. Prokorát [-] ) , O. Knobloch [-] , T. Pavlíček [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , T. Klečal [-] (66. J. Nývlt [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , R. Chaloupka [-] , M. Ullmann [-] (83. R. Matys [-] ) , T. Marek [-] - J. Hanuš [-] , T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , D. Šustr [-] - L. Pánek [-] , J. Lihan [-] (46. R. Hanuš [-] )

ŽK: 22. T. Klečal , 32. D. Juriga , 61. O. Knobloch - 37. M. Ullmann , 87. J. Hanuš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Svoboda Filip - FIŠER Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.