4:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice smazala náskok Černilova a vyhrála na penalty


Branky


0

Černilov se v zápase s Roudnici dostal dvakrát do dvoubrankového vedení, přesto nakonec hosté odjeli pouze s jedném bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov se dostává do vedení

V prvním poločase působili sebevědoměji fotbalisté Černilova, kteří se prezentovali svižnou kombinační hrou a zodpovědnou obranou. Fotbalisté Roudnice nehráli s takovým klidem a přehledem. Své akce domácí často vedli středem hřiště, kde však dominovala pozorná obrana Černilova. Kombinace Roudnice rovněž místy upadala do stereotypu, a defenziva hostů si tak s akcemi domácích věděla rady. Lepší herní projev Černilovští zužitkovali hned zkraje zápasu, a to v jedenácté minutě, kdy skóre utkání otevřel útočník Tomáš Markovič. Ani za nepříznivého stavu domácí nedokázali najít recept na dobře organizovanou obranu Černilova. V závěru poločasu navíc hosté přidali další branku, o kterou se ve čtyřicáté čtvrté minutě postaral dvougólový Tomáš Markovič. Černilov tak do kabin odcházel s příjemným dvougólovým náskokem. 

Roudnice v závěru vyrovnává

Ve druhém poločase už Roudnice začala zlepšovat svoji hru. Výsledkem byla povzbuzující kontaktní branka z padesáté páté minuty, kterou vstřelil domácí Tomáš Kučera. Černilovu se ale nerozklepala kolena, hosté neznervózněli a na kontaktní gól Roudnice našli tu nejlepší možnou odpověď. V šedesáté šesté minutě se v šanci před domácím gólmanem Miroslavem Hopkem octl Tomáš Matoušek, který proměnil a vrátil Černilovu dvougólový náskok. Černilovští v těchto minutách pokračovali ve své sebevědomé hře. V závěrečné desetiminutovce se ale domácí tým probudil a dotáhl se na svého soupeře. V osmdesáté osmé minutě nejprve na rozdíl jediné branky snížil svým druhým gólem Tomáš Kučera. V první minutě nastavení navíc domácí využili obrovskou příležitost, když pokutový kop proměnil Lukáš Stoszek. Domácí hráč tak vyrovnal na konečných 3:3 a jako první z hráčů se připravil na následný penaltový rozstřel.

 

Kompletní zápasovou fotogalerii si můžete prohlédnout zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl - sekretář TJ Sokol Roudnice: Dnešní dva body jsou z kategorie šťastných. Proti dobře bránícím hostům jsme hráli složitě, bez lepšího pohybu a vše jsme tahali přehuštěným středem. Hosté byli rychlejší, důraznější i lépe kombinovali. Všechny branky jsme dostali po školáckých chybách. Konec zápasu hráli hosté na udržení výsledku, my jsme herně ožili a dvěma brankami v samém závěru jsme vyrovnali. Penalty jsme zvládli lépe.




Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Hopko [-] - M. Cuberka [-] , L. Stoszek [-] , T. Kučera [-] , J. Tomeš [-] , J. Brendl [-] , T. Vlasák [-] (36. F. Bárta [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] , J. Novotný [-] (46. S. Trnka [-] ) , Z. Mikan [-]

FK Černilov
L. Voltr [-] - T. Markovič [-] (66. J. Žaba [-] ) , M. Šmied [-] (83. J. Havlas [-] ) , J. Hrubý [-] (76. M. Novák [-] ) , V. Hrubý [-] , R. Schod [-] , T. Urban [-] , T. Matoušek [-] , T. Schwarzer [-] , M. Štěnička [-] , D. Zumr [-]

ŽK: 70. F. Bárta , 71. Z. Mikan - 37. T. Markovič .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.