4:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvládly přestřelku s Nepolisy


Branky


28. L. Pánek , 55. L. Pánek , 57. J. Vaníček (p.) , 84. R. Zámečník - 6. J. Mrázek , 36. P. Kuta (p.) , 42. J. Mrázek , 53. J. Mrázek , 89. P. Kuta
0

Zápasy Kunčic nabízely na konci minulé sezony gólové hody a nejinak tomu bylo na začátku nového ročníku. Kunčice v zápase s Nepolisy přišly o své vedení 1:4, v závěru zápasu ale nakonec jedním gólem rozhodly o výhře 4:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice se ujímají vedení

Hostující fotbalisté Kunčic se snažili prezentovat svižnou kombinační hrou, kterou se jim domácí snažili znepříjemnit rychlým a důrazným dostupováním. Jako první se ze vstřelené branky radovali hosté, a to v šesté minutě, kdy domácího gólmana Jana Marka překonal hostující útočník Jakub Mrázek. Domácí se spoléhali na jednoduchou a účelnou hru, která se zakládala na přímočarých přihrávkách směřujících na útočníky. Vyrovnání se nakonec Nepolisy dočkaly ve dvacáté osmé minutě, kdy dlouhé autové vhazování gólově zužitkoval útočník Lukáš Pánek. Kunčice si ale ještě do poločasu vzaly své vedení zpět, a to díky produktivní útočné dvojici Jakub Mrázek – Pavel Kuta. Ve třicáté šesté minutě domácí faulovali ve vlastním pokutovém území a rozhodčí nařídil penaltu, kterou proměnil Pavel Kuta. Tři minuty před koncem půle pak navýšil vedení hostů na 1:3 Jakub Mrázek. 

Nepolisy dotáhly třígólové manko, přesto prohrály

Ve druhém poločase se domácí dokázali vzeptřít gólové ztrátě. Přestože Kunčice v padesáté třetí minutě zvyšovaly díky hattricku Jakuba Mrázka už na 1:4, Nepolisy sebraly síly a dotáhly skóre. Domácí pokračovali ve své přímočaré hře a obranu soupeře testovali i nebezpečnými standardními situacemi. Kunčice se pod tlakem domácích nevyhnuly chybám, a v padesáté páté minutě se tak podařilo snížit Lukáši Pánkovi. O dvě minuty později se nedovolené hry ve vlastním vápně dopustily i Kunčice a penalta se kopala na druhé straně. K pokutovému kopu se postavil Jaroslav Vaníček, který si dokázal poradit a korigoval na 3:4.

 

Další překážkou, se kterou se museli domácí vyrovnat, byla červená karta, kterou po dvou žlutých viděl v sedmdesáté páté minutě obránce Michal Masák. Ani početním oslabení se ale domácí nevzdávali a v závěrečné desetiminutovce vyrovnali díky gólu obránce Radka Zámečníka. Nepolisům se tak podařil úctyhodný kousek, když smazaly třígólový náskok soupeře. Přesto se ale domácí nakonec ze zisku prvních bodů neradovali. V osmdesáté deváté minutě se totiž v dresu Kunčic prosadil dvougólový Pavel Kuta, na jeho gól na 4:5 už domácí nestihli najít odpověď, a zápas tak skončil výhrou Kunčic. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Po slušném prvním poločase jsme na začátku druhé půle zvýšili na 4:1 a zdálo se být rozhodnuto.Přišla však penalta a následně další branka domácích, a tak to bylo napínavé až do konce. Domácí vyrovnali na 4:4, ale na pátou branku Kuty již odpovědět nedokázali.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Chaloupka [-] , M. Masák [-] , J. Lihan [-] (85. J. Finěk [-] ) , R. Zámečník [-] - P. Motyčka [-] (18. R. Hanuš [-] ) , J. Hanuš [-] (73. M. Semenec [-] ) , M. Tlustý [-] , T. Hanuš [-] - J. Vaníček [-] , L. Pánek [-] -

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - T. Turek [-] , J. Pechar [-] , E. Svatoš [-] - J. Žahourek [-] (64. P. Hantsch [-] ) , J. Laštovička [-] , D. Denk [-] (85. P. Koza [-] ) , D. Hamák [-] - J. Mrázek [-] , P. Kuta [-] - D. Šolc [-]

ŽK: 35. M. Masák . ČK: 75. M. Masák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kánská Blažena - BAČO Ondřej, LUDVÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.