5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dominantní Lázně Bělohrad jasně přehrály Provodov


Branky


18. T. Berger , 55. T. Berger , 58. K. Černý (p.) , 67. T. Berger , 70. J. Odvárko - 17. L. Nožka
0

Domácí v celém zápase udržely zřetelnou převahu. Do vedení se sice jako první dostali hosté z Provodova, Bělohradší ale bleskově vyrovnali a ve druhém poločase definitivně potvrdili své vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová převaha Lázní Bělohrad

Lázně Bělohrad vstoupily do zápasu aktivně a svého soupeře jasně přehrávaly. Domácí se v první čtvrthodině usadili na polovině Provodova, který se jen minimálně dostával k míči. Lázně se během tohoto časového úseku dostali snad k deseti střelám, spousta z nich ale mířila vedle nebo je blokovala provodovská obrana. Úvodním gólem neskončila ani hlavička z patnácté minuty, kdy domácí hráč v dobré pozici mířil pouze do středu branky. Do té doby nevýrazný Provodov se do šancí dostával hlavně díky standardním situacím. Takto se hosté dostali do dvou příležitostí. Ve třinácté minutě hosté nejprve pálili pod břevno, tam se ale se svým zákrokem včas dostal gólman Marek Gall. V šestnácté minutě rozehrával provodovský Jaroslav Kulhánek standardní situaci. Centrovaný balon, který směřoval do vápna, neudržel domácí brankář v rukavicích. Míč se tak dostal k Lukáši Nožkovi, který pohodlně uklidil míč do prázdné branky.

 

Ze svého vedení se ale Provodov radoval jen velmi krátce. Už pětačtyřicet vteřin poté, co hosté rozvlnili síť domácí branky, se Lázně Bělohrad dostaly k centrovanému balonu, který se z pravé strany snesl až na zadní tyč, kde číhal zakončující Tomáš Berger, který srovnal na 1:1. Za nerozhodného stavu znovu pokračovala dominantní hra Lázní. Domácí ve dvacáté třetí minutě znovu vypálili z hranice vápna, brankář Martin Voborník ale střelu směřující pod břevno vyrazil. S přesností v zakončení se domácí potýkali po celý zbytek prvního poločasu. Ve třicáté páté minutě se Bělohradští dobře uvolnili na pravé straně, využili volného prostoru a dostali se až do vápna, přízemní zakončení ale nebylo přesně a brankář Voborník si s ním poradil. Na levé straně zálohy se v dobrém světle ukazoval střelec jediného gólu Lázní – Tomáš Berger – tomu se dařilo přecházet přes bránící hráče Provodova, jeho následné centry ale nenacházely zakončující adresáty. První poločas tak skončil remízou 1:1. 

Domácí zaslouženě rozhodují o vítězství

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Lázně Bělohrad si i nadále udržely svoji herní převahu, tentokrát k ní ale přidaly i góly. V padesáté páté minutě se domácí prokombinovali až do vápna Provodova, Tomáš Berger se sice octl ve velkém úhlu, ani to mu ale nezabránilo v tom, aby prostřelil brankáře Voborníka a upravil na 2:1. Oba góly prvního poločasu přišly v rychlém sledu za sebou a nejinak tomu bylo i nyní. V padesáté sedmé minutě domácí vytvořili skrumáž ve vápně soupeře, která vyústila v pokutový kop. K penaltě se postavil Karel Černý, který bez potíží proměnil a zvýšil vedení Lázní Bělohrad na 3:1.

Domácí svojí svižnou kombinací nepouštěli Provodov k míči a hra se odehrávala prakticky na jediné polovině hřiště. Do sebevědomé hry domácích se po hodině hry chtěla zapojit i přihlížející border kolie, která nečekala na pokyn rozhodčího a vběhla na hrací plochu. Tím však porušila pravidla, byla ze hřiště odvedena a pokračovalo se bez ní.

 

Šedesáté minuta zahájila další rychlou pasáž, během které domácí vstřelili další dva góly. Nejprve se balon dostal do vápna k Tomáši Bergerovi, který střelou po zemi završil hattrick a zvýšil na 4:1. O tři mnuty později obrana Provodova nedokázala odvrátit centr Lázní, domácí se tak poměrně lacino dostali k zakončení a Jiří Odvárko hlavičkující z bezprostřední blízkosti upravil na 5:1. Ve zbývajících minutách už domácí neměli takovou motivaci hnát se dopředu, přesto se ještě několikrát dostali do zakončení. Šestý gól už ale Lázně nepřidaly, a zápas tak skončil jejich výhrou 5:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Oldřich Velich - trenér TJ Lázně Bělohrad: I v prvním poločase jsme měli několik vyložených, brankových příležitostí, které jsme neproměnili, takže se o osudu utkání rozhodlo až po přestávce. Obrazně smekám klobouk před našimi kluky za to, jak odehráli celý podzim. Ani jeden zápas jsme neodehráli kompletní. Jednu chvíli nám chybělo až devět hráčů. Z objektivních (pracovních) důvodů polovina zbylého týmu nemohla pořádně trénovat. Ale všichni vždy na hřišti nechali úplně vše a příkladně bojovali za náš tým.




Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Odvárko [-] (70. M. Loner [-] ) , P. Topič [-] (34. R. Suchánek [-] ) , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] , J. Wagenknecht [-] (79. M. Šorm [-] ) , T. Berger [-] , T. Blažek [-] (70. R. Šorm [-] ) , K. Černý [-] , J. Zejfart [-] (46. D. Holomba [-] )

TJ Sokol Provodov
M. Voborník [-] - T. Fiedler [-] (68. M. Voborník [-] ) , J. Kulhánek [-] , R. Goll [-] , J. Chmelík [-] - M. Rojšl [-] , L. Bek [-] , M. Srkal [-] (75. M. Zelený [-] ) , P. Čtvrtečka [-] , P. Kratěna [-] - L. Nožka [-]

ŽK: 23. J. Zejfart , 38. J. Loner , 64. J. Odvárko , 87. M. Šorm - 13. M. Rojšl , 64. P. Čtvrtečka , 78. L. Nožka . ČK: M. Rojšl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mucha Tomáš - KOUT Jaroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.