Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká potrestala chyby Chlumce a jasně zvítězila


Branky


0

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Oba týmy měly momenty, ve kterých soupeře převyšovaly, přesto se dlouhou dobu hrálo bez branek. To se změnilo až minutu před koncem poločasu, kdy se do vedení dostala Vysoká. Ta ve druhém poločase přidala další tři góly a rozhodla o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho bezgólový poločas končí lépe pro domácí

Chlumečtí začali zápas držením balonu. Ve třetí minutě se po souboji ve vápně Vysoké hosté dožadovali pokutového kopu, rozhodčí však zůstal chladný. O pět minut později se pro Chlumec otevřel prostor na pravé straně, střílený centr ale zblokoval jeden z obránců domácích. Po dvanácti minutách hry zahrozili znovu hosté, když se na hranici vápna dostali k pohotovému zakončení. Střelu směřující pod břevno ale gólman Milan Pavliš vytěsnil na rohový kop.

Vysoká se v první vážnější šanci octla v patnácté minutě. Domácí využili podklouznutí jednoho z chlumeckých hráčů a na hranici vápna se dostali k balonu. Proti zakončujícímu hráči Vysoké však vyběl brankář Ladislav Kukal, který srazil míč do autu. Od tohoto momentu se Vysoká začala dostávat více do hry. Ve dvacáté třetí minutě rozehrávali domácí přímý kop. Michal Haken namířil svoji střelu do pravého horního rohu, brankář Kukal ale dokázal rukavicemi vytáhnout balon na břevno. Domácí byli v dalších minutách důraznější, a proto vyhrávali četné souboje o balon i na útočné polovině. Díky tomu se Vysoká dostala do několika dobrých pozic, následná zakončená ale buď mířila mimo, nebo si s nimi poradil brankář Chlumce.

 

Po delší odmlce se Chlumec do zakončení dostal znovu ve třicáté čtvrté minutě. Hosté na hranici vápna vypálili sice nepříliš důrazně, přesto byla jejich přízemní střela nebezpečná a jen těsně minula pravou tyč domácí brány. Na první gól zápasu se tak muselo čekat až do závěru první půle. Ve čtyřicáté páté minutě se Chlumec dopustil hrubé chyby na vlastní polovině. Hosté přihráli na kopačky Michalu Hakenovi, který rychle předal míč Janu Škvrňákovi. Domácí útočník si ještě narazil balon s dalším spoluhráčem, díky tomu se dostal do vápna, kde střelou mezi nohy brankáře Kukala otevřel skóre zápasu. Vysoká odešla do kabin s vedením 1:0.

Domácí rychle navyšují vedení

Vysoká začala druhý poločas podobným způsobem, jakým skončila první půle. Ve čtyřicáté deváté minutě domácí znovu zachytili rozehrávku soupeře a dostali se do přečíslení, od druhého inkasovaného gólu ale zachránil Chlumec brankář Kukal, který vyrazil míč na roh. O několik minut později se Vysoká dostala k centru z pravé strany. Na míč si ve vápně nabíhalo několik hráčů v černo-bílých dresech, do zakončení se nakonec dostal Jaroslav Jelínek, který na zadní tyči uklidil míč do sítě a zvýšil vedení Vysoké na 2:0.

Za tohoto stavu se Chlumec snažil o snížení. Hosté se dostali k několika centrům do vápna Vysoké, takové míče ale spolu se svojí obranou sbíral brankář Milan Pavliš. V šedesáté osmé minutě navíc Vysoká vystihla útočnou kombinaci Chlumce a přešla do rychlého protiútoku. Brejk dvou domácích hráčů proti jedinému obránci Chlumce vedl záložník Jan Strachota, který přihrál míč spoluhráči Richardu Růžičkovi. Obránce Vysoké si tělem pokryl balon před dotírajícím obráncem a přesným zakončením zvýšil na 3:0.

 

Domácí své třígólové vedení kontrolovali aktivní hrou na polovině Chlumce. V osmdesáté první minutě Vysoká přidala čtvrtý gól. Trojice domácích hráčů si ve vápně Chlumce počínala důrazněji a odhodlaněji než obránci hostů, kteří jenom přihlíželi, jak Vojtěch Bělka doklepl míč do odkryté branky. Vysoká tak porazila Chlumec 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Chlumec přijel do Vysoké s vynikající bilancí. Posledních 7 zápasů = 19 bodů. Na to jsme museli reagovat Jelínkem do pozice defenzivního štítu. Dobře rychlostně vybavený Růžička ničil levou stranu soupeřovy obrany a výborný výkon celého týmu se projevil na celkovém skóre.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , R. Růžička [-] - J. Jelínek [-] , J. Strachota [-] (75. F. Hušek [-] ) , M. Haken [-] , P. Kulhánek [-] (70. P. Kafka [-] ) - V. Bělka [-] (87. M. Píša [-] ) , J. Škvrňák [-] (78. J. Pražák [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - Z. Dušek [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , D. Jelínek [-] (62. J. Veselský [-] ) , M. Kučera [-] , J. Vopátek [-] (75. V. Doležal [-] ) , M. Bráborec [-] (48. M. Vejr [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-] , V. Beneš [-]

ŽK: 6. J. Jelínek - 90. M. Vejr .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Buchta Petr - JANEČEK Štěpán, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.