Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 13:00

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec jasně přehrál Nové Město


Branky


0

Fotbalisté Chlumce byli povětšinu zápasu sebevědomější a přesnější při práci s míčem. Díky tomu domácí v obou poločasech vstřelili po třech gólech a vyhráli 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sebevědomý Chlumec se dostává do vedení

Chlumečtí byli od prvních minut aktivnější, drželi míč a kombinovali na polovině soupeře. Nové Město se do útoku příliš nedostávalo a dopouštělo se zbytečných ztrát i při nepřesných rozehrávkách standardních situací. Domácí se tak během první desetiminutovky dostali k několika nebezpečným centrům. Dobrou šanci si Chlumec vytvořil ve čtrnácté minutě. Domácí se od pravé autové čáry dostali s míčem víc na střed a následnou střelou jen těsně minuli levou tyč novoměstské branky.

Bezgólový stav vydržel do dvacáté druhé minuty. V té době se na pravé straně hřiště otevřela spousta volného prostoru pro nabíhajícího Jakuba Hartmana. Ten se dostal až do vápna hostů, kde se zaseknutím balonu zbavil dotírajícího obránce, a střelou na zadní tyč otevřel skóre.

Chlumec ještě do konce poločasu pojistil své vedení dvěma slepenými góly. Ve třicáté čtvrté minutě se nejprve dostali do zakončení hosté, kteří se po standardní situaci dostali k hlavičce, ta ale mířila pouze do středu branky. Prakticky vzápětí se domácím vyplatil aktivní presink na útočné polovině. Chlumec vybojoval balon, který se po rychlé kombinaci dostal k Jiřímu Kučerovi. Ten z bezprostřední blízkosti přehodil brankáře Václava Krunčíka a zvýšil na 2:0.

 

O čtyři minuty později domácí přečíslili hosty v jejich vápně, gólovou radost jim ale překazil jeden z novoměstských obránců, který srazil střelu Chlumce na roh. Od rohového praporku ale přišel do vápna Nového Města centr, na který si nejlépe naskočil Václav Beneš a míč se tentokrát dostal až do sítě. Chlumec po prvním poločase vedl nad Novým Městem 3:0. 

Domácí zvyšují své vedení

Domácí ani ve druhé půli nepolevili ve své aktivní hře a v padesáté první minutě se dočkali čtvrté gólové odměny. Jakub Jelínek přesně načasoval svůj náběh do vápna, a proto v momentě, kdy přebíral vzdušnou přihrávku, stál před hostujícím brankářem úplně sám. Jelínek zachoval před gólmanem Krunčíkem chladnou hlavu, kličkou jej obešel a zakončením do odkryté branky zvýšil na 4:0.

 

Zhruba o čtvrthodiny později se podruhé v zápase trefil Jiří Kučera. V šedesáté páté minutě domácí vystihli kombinaci Nového Města a podnikli průnik do otevřené obrany soupeře. Středem hřiště se do vápna dostal Jiří Kučera, který přesnou střelou k tyči vstřelil pátý gól Chlumce. Konečnou podobu dostalo skóre v sedmdesáté osmé minutě. Jakub Jelínek si na hranici vápna rychle narazil balon se spoluhráčem a následnou střelou přesně vymetl pravý horní roh branky hostů. Chlumec tak porazil Nové Město jasně 6:0. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Nedokázali jsme se vyrovnat s velmi měkkým až blátivým terénem, ani s velmi dobrou a rychlou kombinací domácích. Vyrovnaná hra byla prvních 20 minut a poté jsme nabídli šance soupeři na první dvě branky. Naděje na slušný výsledek vzala za své třetí brankou ze standardní situace těsně před přestávkou, to nás zlomilo úplně. Domácí tak potvrdili roli favorita a naprosto zaslouženě zvítězili. Jejich rychlý přechod do útoku byl pro mne z letošního podzimu tím nejlepším, co jsem zatím mohl vidět.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (72. D. Hubený [-] ) , Z. Dušek [-] (76. V. Hanuš [-] ) , J. Vopátek [-] , D. Jelínek [-] , M. Vejr [-] (66. V. Branský [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-] , V. Beneš [-]

MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - R. Darebník [-] , P. Srubjan [-] (57. M. Lukášek [-] ) , D. Nejman [-] (66. V. Maur [-] ) , V. Jelen [-] - P. Růžička [-] (82. D. Maur [-] ) , N. Soumar [-] , M. Klikar [-] (12. J. Vítek [-] ) , A. Lelek [-] , P. Zákravský [-] - L. Macháček [-]

ŽK: 40. A. Lelek , 41. L. Macháček .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Prokůpek Jan - HRON Miroslav, ZLÁMAL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.