2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město potrápilo lídra, na body to ale nakonec nestačilo


Branky


0

Zápas mezi Novým Městem a Červeným Kostelcem nabídl vyrovnanou podívanou. Domácí Červenokostelečtí si sice vytvořili o něco více nadějných šancí, velkou část z nich ale nevyužili. Za stavu 2:1 se tak do závěrečných minut museli mít na pozoru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červený Kostelec rozhoduje půlhodiny před koncem

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně, hledaly co nejrychlejší cestu k soupeřovu vápnu, a hra se proto minimálně odehrávala ve středu hřiště. Fotbalisté Červeného Kostelce se poprvé do zakončení dostali v sedmé minutě, střela z hranice vápna ale nakonec minula pravou tyč novoměstské branky. Ani hosté nezůstávali pozadu. V desáté minutě se Nové Město po pravé straně probojovalo do vápna domácích. Útočící hráč si zasekl balon, zbavil se tak dotírajícího obránce, následnou střelu ale namířil pouze do středu branky, kde stál nachystaný gólman Petr Kobos.

Po sérii nedůrazných a nepřesných střeleckých pokusů na obou stranách se skóre poprvé změnilo ve dvacáté sedmé minutě. Domácí David Hlava na hranici soupeřova vápna přebral balon, vyhnul se obrannému skluzu novoměstského hráče a přesnou střelou k pravé tyči otevřel gólový účet zápasu. Červenokostelečtí si i v následujících minutách udržely aktivní přístup, přesto nakonec před koncem poločasu inkasovali. Ve čtyřicáté první minutě domácí neodvrátili centr po standardní situaci. Míč se tak dostal až útočníkovi Lukáši Macháčkovi, který zakončením z malého vápna určil poločasový stav 1:1.

 

I ve druhém poločase se pokračovalo ve vyrovnaném souboji. Ten nakonec rozhodl moment z padesáté deváté minuty. Domácí nejprve ustáli přímý kop Nového Města, které z dobré pozice na hranici vápna jen těsně minulo branku. Prakticky z následného protiútoku se míč dostal na pravou stranu k Milanu Kováčikovi, který se nezalekl těžkého úhlu a střelou na zadní tyč vrátil Červenému Kostelci vedení. Na tento gól už Nové Město nenašlo ve zbývající půlhodině odpověď. Červený Kostelec tak zvítězil těsně 2:1 a potvrdil první pozici v tabulce. 



Ohlasy k zápasu



MFK Nové Město nad Metují
Miloš Killar - trenér MFK Nové Město: Po velmi dobrém výkonu se vracíme bez bodu. Těší mě, že jsme s lídrem přeboru dokázali držet krok, domácí byli šťastnější v koncovce. Hráčům děkuji za předvedenou hru, dnes mělo utkání zcela jistě slušnou úroveň.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Petrů [-] , D. Škoda [-] , L. Hlava [-] - P. Bárta [-] - T. Martínek [-] , D. Hlava [-] - O. Koval [-] (76. L. Rada [-] ) , D. Hála [-] (46. S. Štelzig [-] ) , M. Barták [-] (46. M. Kováčik [-] ) , K. Havlíček [-] (87. J. Hundák [-] )

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - V. Jelen [-] , R. Darebník [-] , P. Srubjan [-] , D. Nejman [-] - P. Růžička [-] (68. A. Valášek [-] ) , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (70. J. Vítek [-] ) , M. Klikar [-] , A. Lelek [-] - L. Macháček [-] (87. D. Maur [-] ) -

ŽK: 32. P. Bárta , 58. D. Hlava , 78. D. Petrů , 90. S. Štelzig - 28. M. Klikar .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Mucha Tomáš - FILIP Miroslav, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.