1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město vybojovalo výhru na hřišti Kostelce


Branky


32. L. Říha - 13. P. Srubjan (p.) , 54. L. Macháček
0

Kostelec nad Orlicí zejména ve druhém poločase zatlačil svého soupeře na jeho polovině. Domácím fotbalistům ale scházela v zakončení přesnost, které nepomáhalo ani zhušťování prostoru ze strany hostů. Díky lepší efektivitě tak Nové Město dovedlo zápas do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Novému Městu se podařil vstup do zápasu a hosté se brzy ujali vedení. Ve třinácté minutě hráč Nového Města přetlačil ve vápně soupeře dvojici obránců a po faulu na svoji osobu vybojoval pokutový kop. K nařízené penaltě se postavil obránce Pavel Srubjan, který střelou k levé tyči otevřel skóre zápasu.

 

Kostelečtí se snažili o rychlé vyrovnání a četnými centry ohrožovali novoměstskou branku. Obrana hostů ale pracovala spolehlivě a většinu balonů ve spolupráci s brankářem Lukášem Holým odvrátila. Přesto se domácí ještě v prvním poločase vyrovnání dočkali. Ve třicáté druhé minutě se míč z pravé strany dostal na hranici malého vápna, kde se nejrychleji zorientoval Lukáš Říha, který přesnou střelou po zemi umístil balon k pravé tyči. Za vyrovnaného stavu byli Kostelečtí nadále aktivní. Ve třicáté deváté minutě se dostali k hlavičce malého vápna, zakončení ale skončil nad brankou Nového Města. Poločas tak skončil nerozhodně 1:1. 

Nové Město se ujímá vedení

Podobně jako v první půli se Novému Městu vydařily úvodní minuty. V padesáté čtvrté minutě propadl dlouhý nákop hostů až do pokutového území. Tam se k míči dostal útočník Lukáš Macháček, který překonal brankáře Jana Rolejčka a vrátil Novému Městu jednobrankové vedení.

S postupujícím časem si Kostelečtí, kteří prahli po vyrovnání, vytvořili územní převahu. Domácí se tak dostali i k řadě centrů, když už se ale domácí dokázali po takových akcí dostat do zakončení, mířily jejich hlavičky mimo branku Lukáše Holého. Nové Město zhušťovalo prostor před vlastním vápnem, a domácí proto museli rychle dávat balon od nohy. V šedesáté deváté minutě poslali Kostelečtí nadějný centr do pokutového území, v této chvíli ale zasáhl pozorný brankář Holý, který vyboxoval míč pryč od branky.

 

V sedmdesáté šesté minutě se po standardní situaci Kostelce vytvořila skrumáž ve vápně Nového Města. Zakončení z hranice vápna ale dokázala hostující obrana zblokovat a odrazit na roh. Závěrečná čtvrthodina se prakticky celá odehrávala na polovině Nového Města, Kosteleckým se ale nedařilo seřídit svá střelecká mířidla. Nové Město tak i v závěru odolalo náporu domácích a zvítězilo 1:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Pavel Krupka - trenér FK Kostelec nad Orlicí: Sice jsme dnes prohráli, ale klukům toho přesto nemohu moc vytknout. Hráli jsme podle mě pěkný kombinační fotbal, vytvářeli si spoustu šancí, ale bohužel koncovka byla dnes naším velkým problémem.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , J. Kvasnička [-] (28. J. Švandrlík [-] ) , L. Říha [-] , M. Cvejn [-] , P. Klapal [-] , L. Šrámek [-] (78. L. Plocek [-] ) , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , D. Krupka [-]

MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - J. Vítek [-] , D. Nejman [-] , P. Srubjan [-] , R. Darebník [-] - J. Vít [-] , A. Lelek [-] , N. Soumar [-] , P. Zákravský [-] - L. Macháček [-] (84. D. Maur [-] ) , M. Klikar [-]

ŽK: 91. L. Říha - 59. J. Vít , 74. M. Klikar , 86. D. Maur .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pešava Otakar - KOUTNÍK Michal, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.