0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín těsně porazil Vysokou


Branky


0

Vysoká si v zápase s Jičínem dokázala vytvořit převahu, většina první půle patřila právě domácím. Zakončení Vysoké však nebylo přesně, a proto se domácím nepodařilo v zápase vstřelit jediný gól. Naopak Jičín ve druhém poločase zlepšil svoji hru a jednou trefou rozhodl zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový tlak Vysoké

V úvodu zápasu byla Vysoká výrazně aktivnějším týmem. Domácí se více drželi na balonu a obléhali polovinu Jičína. V desáté minutě se k nadějnému zakončení z hranice vápna dostal Jan Škvrňák, domácí útočník ale v dobré pozici minul. Jan Škvrňák byl při chuti i v dalších minutách, podobně jako celému týmu Vysoké mu ale chyběla přesnost ve finální fázi. Ve čtrnácté minutě se tak Škvrňák dobře protáhl kolem obránců Jičína na levé straně, při snaze dostat se ještě víc na střed si ale příliš předkopl balon, který tak odvrátila obrana hostů.

 

Vysoká se dostala i k množství standardních situací, s příchozími centry si ale věděli fotbalisté Jičína rady a odvracely balony do bezpečí. Ve dvacáté deváté minutě mohl udeřit Jičín. Dvojice hráčů hostů se dostala do rychlého protiútoku, ten ale Jičínští zakončili nepřesnou křížnou přihrávkou, a obrali se tak o zakončení. Po této akci se Jičín pozvolna vymaňoval z tlaku Vysoké. Hosté hrozili díky rychlým přechodům do útoku, podobně jako domácím jim však scházela přesnost ve finální fázi. Poločas tak skončil bezgólovou remízou.

Jičín strhává zápas na svoji stranu

Vysoká se znovu snažila o aktivní vstup do poločasu, centrované balony i zblokované střely ale končily v náručí brankáře Michala Puše. V padesáté první minutě si na levé straně obhodil domácího obránce Matěj Mészáros, jeho prudké zakončení ale mířilo do středu branky, kde byl připravený gólman Karel Menšl. Postupem času začal být Jičín ještě nebezpečnější. V šedesáté šesté minutě hosté přečíslili obranu Vysoké, své zakončení ale Jičínští opět namířili pouze do brankáře Menšla.

Bezgólový stav nepřežil sedmdesátou minutu. Domácí kapitán Jan Píša zaváhal ve středu hřiště při zpracování, a k míči se tak dostali hosté. Hned trojice hráčů Jičína se dostala do brejku proti dvěma bránícím hráčům Vysoké. Marek Kocourek si místo Pavla Krause vybral pro svoji finální přihrávku Matěje Mészárose, který prudkým zakončením propálil brankáře Menšla a otevřel skóre zápasu.

 

V závěru se Vysoká snažila o vyrovnání, domácím ale podobně jako v celém průběhu zápasu chyběla přesnost před soupeřovou brankou. Díky tomu se tak jičínským hráčům dařilo blokovat střely Vysoké. Domácím se tak i přes svoji aktivitu nepodařilo v zápase skórovat a Jičín se mohl radovat z těsné výhry 0:1.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Prvních třicet minut utkání jsme se jen bránili a byli rádi, že na ukazateli stále svítilo 0:0. Pak už ale naše útoky byly nebezpečné a jen vlastní neschopností jsme nedokázali vsítit branku. To se povedlo až v sedmdesáté minutě, a protože jsme pojistku nepřidali, ačkoliv k tomu byly velké možnosti, do poslední minuty jsme se strachovali o těsné vítězství. Výhry si však ceníme, protože Vysoká je i přes absence několika hráčů kvalitní tým.



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - J. Píša [-] , D. Bohuslav [-] , T. Prorok [-] , J. Jelínek [-] (58. J. Jarkovský [-] ) - M. Haken [-] , P. Kafka [-] , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] - J. Škvrňák [-] (70. J. Strachota [-] ) , J. Pražák [-] (77. F. Hušek [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - F. Materna [-] , J. Macháček [-] , M. Jeník [-] , T. Veg [-] - T. Klaban [-] (90. J. Sajdl [-] ) , P. Kraus [-] , M. Kocourek [-] , J. Ulvr [-] , J. Míka [-] - M. Mészáros [-] (89. J. Nálevka [-] )

ŽK: 63. D. Bohuslav - 13. T. Klaban , 75. M. Jeník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Martínek Miroslav - JEŽEK Václav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.