S. Pohl 16.
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov po penaltách porazil Vysokou


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase se první poločas herně vydařil Rychnovu, který se dostal do jednogólového vedení. Ve druhém poločase Vysoká zlepšila svůj výkon a vyrovnala na konečných 1:1. V penaltovém rozstřelu byli přesnější Rychnovští fotbalisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Rychnov se ujímá vedení

Rychnov se od úvodu snažil o svižnější styl hry. Domácí se snažili co nejrychleji vytvářet pozice pro centrované balony, které měly způsobit závar ve vápně Vysoké. Hosté z Vysoké volili rozvážnější taktiku. Postupná kombinace Vysoké však dávala Rychnovu čas na zformování obrany. V šestnácté minutě Rychnov rozehrával standardní situaci, po které následovalo „hlavičkové bago“ ve vápně Vysoké. Míč se tak dostal až k Stanislavu Pohlovi, který hlavou přeloboval hostujícího brankáře Milana Pavliše a otevřel skóre zápasu.

 

Domácí byli i v dalším průběhu díky rychlým přechodům do útoku nebezpečnější. Ze svých křídelních akcí ale Rychnovští druhou branku nevykřesali, ať už kvůli nepřesnostem nebo blokům obránců Vysoké. Hosté si během první pětačtyřiceti minut příliš šancí na vyrovnání nevytvořili. Půle tak skončila vedením Rychnova 1:0. 

Vysoká srovnává krok

Ve druhém poločase už Vysoká působila aktivněji. V padesáté minutě hosté stříleli z hranice vápna a jejich zakončení jen těsně přeletělo břevno rychnovské branky. I díky zlepšené hře se Vysoká brzy po začátku poločasu dočkala vyrovnání. V padesáté čtvrté minutě Vysoká rozehrávala rohový kop, na který si na zadní tyči naskočil Jan Jarkovský a jeho hlavička skončila v brance Jana Vrány. Hosté znatelně ožili a v padesáté osmé minutě zastavila jejich střelu pravá tyč rychnovské branky.  

 

Vysoká byla i v dalším průběhu iniciativnější, domácím se přesto podařilo zahrozit, když v šedesáté deváté minutě proletěl jejich centrovaný balon od rohového praporku malým vápnem. Rychnovský hlavičkář sice míč jemně zasáhl, nepodařilo se mu ale změnit směr balonu tak, aby mířil mez tři tyče. O pět minut později mohli Rychnovští využít nepřesvědčivé rozehrávky Vysoké, pokus o přelobování brankáře Pavliše ale skončil nad břevnem hostující branky. Vítězný gól nevstřelil žádný z týmů ani v závěrečných minutách, a ke slovu se tak dostaly penalty. 

 

Penaltový rozstřel se lépe vyvíjel pro domácí Rychnov, Vysoká totiž hned v první sérii minula branku. Ve čtvrté sérii ale Milan Pavliš vychytal domácího střelce, a srovnal tak skóre. Hned v následující sérii ale brankář Vysoké vysoko přestřelil branku a daroval domácím mečbol, kterým Rychnovští nepohrdli. Domácí po penaltové výhře 4:3 slavili dvoubodový zisk. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Výborný druhý poločas nahradil výpadek z poločasu prvního. Druhý bod jsme svojí laxností nechali v penaltách domácím.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Vrána [-] - M. Pups [-] , M. Mňuk [-] , L. Brandejs [-] , M. Bárnet [-] - J. Počtýnský [-] (69. O. Stieber [-] ) , L. Reichl [-] , S. Pohl [-] , M. Šrefl [-] (83. M. Drašnar [-] ) - R. Zajíček [-] , M. Valášek [-] (55. O. Bastos [-] )

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] , M. Ptáček [-] , D. Bohuslav [-] , J. Jelínek [-] (46. M. Haken [-] ) - J. Škvrňák [-] , J. Jarkovský [-] (76. D. Starý [-] ) , J. Podlipný [-] , R. Růžička [-] , P. Kafka [-] - J. Pražák [-] (79. P. Samek [-] )

ŽK: 84. O. Bastos , 87. L. Reichl - 33. J. Pražák , 67. D. Bohuslav , 85. J. Škvrňák , 90. M. Ptáček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fišer Pavel - KALAŠ Radek, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.