O. Koval 37. (p.)
O. Koval 64.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec zdolal Vysokou


Branky


37. O. Koval (p.) , 64. O. Koval
0

Vysoká měla v zápase s Červeným Kostelcem své šance, které však nedokázala využít, domácí proměnili dvě příležitosti, a proto mohli slavit výhru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

Mezi Červeným Kostelcem a Vysokou se odehrálo ofenzivní utkání. Fotbalisté Vysoké se předváděli dynamickou kombinací, díky které se vytvářeli brakové příležitosti. Ve dvacáté minutě hosté ubránili rohový kop a přešli do rychlého protiútoku. Akci zakončili centrem z levé strany, který se ve vápně snesl na hlavu volného hráče Vysoké. Ten měl dost času na zakončení, svoji hlavičku však namířil pouze do středu branky, a nechal tak vyniknout domácího gólmana Petra Kobose. Ve třicáté šesté minutě se faulu ve vlastním pokutovém území dopustil hostující Daniel Bohuslav, který nedovoleně zastavil červenokosteleckého Davida Škodu. Rozhodčí tak nařídil pokutový kop, kterého se úspěšně ujal Ondřej Koval. Červený Kostelec se tak ujal těsného vedení. Vysoká si díky své aktivní a rychlé hře vytvářela náznaky šancí, ty však nedokázala přetavit v gólová zakončení. Červený Kostelec si tak z prvního poločasu odnesl vedení 1:0. 

Kostelec pojišťuje náskok

Vysoká měla šance na vyrovnání i ve druhém poločase. Deset minut po zahájení druhého dějství postupoval proti domácímu brankáři Petru Kobosovi Vojtěch Bělka, hostující střelec ale na domácího gólmana nevyzrál, a stále tak trvalo těsné vedení Červenokosteleckých. Svůj náskok mohli domácí navýšit zanedlouho po Bělkově šanci, Karel Havlíček však na gólmana Vysoké Milana Pavliše nevyzrál. Pojišťovací branky se domácí nakonec přeci jen dočkali. V šedesáté čtvrté minutě postupoval proti brance Vysoké David Hlava, který do šance přihrál Ondřeji Kovalovi. Ten ani ve druhém případě nezaváhal a svoji šanci proměnil. Kostelec vedl 2:0. V dalším průběhu hry hosté nedokázali odpovědět na dvě branky domácích. Červený Kostelec proto zvítězil nad Vysokou 2:0. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Kvalitní soupeř, nádherné hřiště a špatná série pokračuje. Když se daří, tak to jde samo. V opačném případě nedáte ani nejvyloženější šance. Stále ale máme víru, že to příště už zlomíme.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - O. Koval [-] , D. Hlava [-] (91. J. Nývlt [-] ) , T. Martínek [-] , M. Barták [-] , S. Štelzig [-] (32. K. Čáp [-] ) , P. Bárta [-] , L. Hlava [-] , D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , D. Petrů [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - D. Bohuslav [-] , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] (14. J. Jarkovský [-] ) - R. Růžička [-] , P. Duben [-] , J. Strachota [-] (63. P. Kulhánek [-] ) , J. Jelínek [-] - V. Bělka [-] , J. Pražák [-] (81. F. Hušek [-] )

ŽK: 75. D. Hlava - 30. M. Ptáček , 36. D. Bohuslav , 75. T. Prorok , 77. J. Pražák .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Otava Marian - ODVÁRKO Jakub, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.