4:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec si díky druhému poločasu poradil s Provodovem


Branky


47. J. Kučera , 50. M. Kučera , 81. J. Hartman , 90. J. Chmelík (vl.) - 62. L. Nožka , 72. L. Khun
0

Bezgólovou půli hráči divákům plně vynahradili ve drhuém poločase, ve kterém padlo šest branek. Provodovu se sice podařilo smazat dvougólový náskok domácích, Chlumec ale v závěru přidal další dva góly, kterými definitivně rozhodl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V úvodu se s větší jistotou drželi na balonu domácí fotbalisté. Jako první však zahrozili Provodovští. V jedenácté minutě hosté rozehrávali přímý kop, kterému se postavil kapitán Ondřej Nejman a jeho střela k levé tyči protáhla gólmana Petra Černohlávka, kterému se podařilo vyrazit míč na roh. V dalším průběhu se hra vyrovnala, oba týmy se dokázali probojovat až do vápna soupeře, v rozhodujících chvílích však hráčům chyběla přesnost. Centrované balony a střelecká zakončení proto povětšinou končila mimo branku. Fotbalisté Chlumce se snažili hrát po křídlech a právě po jednom takovém úniku se hostující hráč dopustil faulu ve vlastním pokutovém území. Rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Penaltu však domácí neproměnili, chlumecký střelec pálil do středu branky, kde si na střelu počkal gólman Libor Vacho a penaltu vyrazil. Chlumečtí byli i v dalších minutách střelecky aktivnější, brankáři Liboru Vachovi vypomáhali jeho obránci, kteří zblokovali několik střel domácích. Ve čtyřicáté třetí minutě se domácí dostali do vápna Provodova, odkud i nebezpečně vypálili. S nepříjemnou střelou po zemi si ale Vacho poradil a vyrazil míč na roh. Poločas tak skončil bezgólovou remízou. 

Gólová přetahovaná

Vstup do druhého poločasu vyšel ideálně Chlumci. Ve čtyřicáté sedmé minutě domácí sehráli rychlou akci na jeden dotek, díky které se do vápna Provodova dostal Jiří Kučera. Domácí hráč měl čas, který využil pro přesné zakončení, na které brankář Vacho nestačil. Chlumec se tak dostal do jednobrankového vedení. O tři minuty později se navíc domácím podařilo přečíslit provodovskou obranu, za kterou se dostal Miroslav Kučera, který zvýšil na 2:0.

Následující minuty patřily nabuzenému Chlumci, Provodov se ale nechtěl vzdát bez boje. Naděje v hostujících fotbalistech oživila šedesátá druhá minuta. Hosté se vymanili z náporu Chlumce a podnikli útok do otevřenější obrany Chlumce. Míče se ujal Lukáš Nožka, který ve vápně obešel domácího obránce a nakonec dostal míč do sítě. O dalších deset minut později bylo v řadách Provodova ještě veseleji. V sedmdesáté druhé minutě domácí obrana nezachytila centr Dominika Bogusze, míč se tak ve vápně dostal k Lukáši Khunovi, který prudkou ranou do horní části branky srovnal na 2:2.

Provodovu se podařilo smazat dvougólové manko, ani to ale ve finále na body nestačilo. V osmdesáté první minutě se domácí usadili před vápnem soupeře a míč se dostal napravo k Jakubu Hartmanovi, který nekompromisní ranou pod břevno vrátil Chlumci vedení. V závěrečných minutách se hosté snažili posílat časté centry do vápna Chlumce, znovu vyrovnat se jim ale nepodařilo. V devadesáté minutě navíc domácí definitivně rozhodli, když si Jakub Chmelík nešťastně srazil centrovaný balon Chlumce do vlastní sítě. Chlumec tak zvítězil nad Provodovem 4:2.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Provodov
Bohumil Králíček - vedoucí mužstva TJ Sokol Provodov: Po vyrovnaném prvním poločase jsme zaspali začátek druhého poločasu a během dvou minut jsme prohrávali o dvě branky. Po zlepšené hře se nám podařilo vyrovnat. Domácím se podařilo nakonec zvítězit k čemuž jim gratuluji.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - M. Bráborec [-] , J. Hartman [-] (83. D. Hubený [-] ) , J. Kučera [-] (90. F. Kmínek [-] ) , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , J. Veselský [-] , J. Jelínek [-] (90. V. Hanuš [-] ) , V. Beneš [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - J. Chmelík [-] , K. Belák [-] , J. Kulhánek [-] , T. Fiedler [-] (57. D. Bogusz [-] ) - P. Kratěna [-] (88. M. Zelený [-] ) , L. Khun [-] , O. Nejman [-] , R. Goll [-] - J. Polák [-] , L. Nožka [-]

ŽK: 35. K. Belák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Medlík Karel - MIŠKAŘ Karel, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.