2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec díky gólovému prvnímu poločasu porazil Vysokou


Branky


0

Fotbalistům Kostelce nad Orlicí se vydařil první poločas, ve kterém díky dvěma gólům vybudovaly pevné základy svého pozdějšího vítězství. Vysoká ve druhém poločase zlepšila svoji hru, přesto se jí nepodařilo skórovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Kostelec jde do vedení

Kostelec se v úvodu zápasu usadil na polovině Vysoké a hostující brankář Milan Pavliš musel být na pozoru před centry a střelami domácích. Skóre se poprvé měnilo v šestnácté minutě. Obrana Vysoké nedokázala na hranici vlastního pokutového území odvrátit balon do bezpečí. Míč tak propadl k útočníkovi Aleši Haškovi, který přesným zakončením překonal hostujícího brankáře a otevřel skóre zápasu. Hráči Kostelce rychle a důrazně přistupovali k soupeřovým hráčům s míčem, a Vysoké se tak ke slovu dostávala převážně ze standardních situací.

 

Ve třicáté šesté minutě domácí zasadili Vysoké druhý úder. Hosté se chybnou rozehrávkou nechali uzamknout na vlastní polovině. Po autovém vhazování přišel centrovaný balon, na který si ve vápně naskočil Aleš Hašek a přesnou hlavičkou do levého horního rohu branky zvýšil na 2:0. Ve zbývajících minutách se hosté snažili snížit. Proti aktivně presujícím hráčům Kostelce ale hosté neměli čas rozvinout pořádnou útočnou akci. Poločas tak skončil vedením Kostelce 2:0. 

Domácí uhájili svůj náskok

Ve druhém poločase se Vysoká tlačila do útoku. Hosté vedli své akce převážně po křídlech, ve výsledku je ale zrazovaly finální přihrávky a kvůli jejich nepřesnosti se Vysoká mnohdy sama obírala o zakončení. Kostelečtí se nadále nebáli důrazné hry, která sice hostům darovala několik standardních situacích, ani z nich ale Vysoká nedokázala vytěžit branku. V jednasedmdesáté minutě rozehrávali hosté přímý kop z hranice kosteleckého vápna, nadějná pozice však přinesla zakončení mimo domácí branku. Vysoká ani v závěru zápasu nenašla recept na houževnatou obranu Kostelce, a zápas tak skončil výsledkem 2:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Pavel Krupka - trenér FK Kostelec nad Orlicí: Toto utkání jsme vyhráli zaslouženě, i když soupeř byl ve druhém poločase lepší. V první půli se nám dařilo, hosté se vůbec nedostali do hry a my jsme na hřišti dominovali. Škoda, že jsme dali jen dvě branky, šancí byla spousta. Ceníme si vítězství s kvalitním soupeřem.




Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] (85. M. Hochmann [-] ) , M. Klouda [-] , L. Říha [-] (72. D. Krupka [-] ) , M. Cvejn [-] (80. L. Plocek [-] ) , P. Klapal [-] , M. Novák [-] (57. J. Kvasnička [-] ) , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , A. Řehák [-] , J. Mlynář [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] , J. Píša [-] , P. Duben [-] (46. J. Pražák [-] ) - J. Škvrňák [-] , R. Růžička [-] (88. M. Píša [-] ) , J. Strachota [-] (60. P. Kafka [-] ) , D. Bohuslav [-] (85. P. Kulhánek [-] ) , J. Jarkovský [-] (46. J. Jelínek [-] ) - V. Bělka [-]

ŽK: 29. K. Kaplan , 63. L. Šrámek , 67. A. Řehák , 76. J. Kvasnička - 61. J. Strachota , 65. J. Píša , 87. J. Pražák . ČK: 71. A. Řehák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Miškář Karel - KRUCKÝ Dušan, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.