1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec jedním gólem porazil Dobrušku


Branky


0

Fotbalisté Chlumce si během zápasu vytvořili příležitosti, které zůstávaly nevužity. Tou nejvýraznější z nich byla neproměněná penalta. Ve druhém poločase se Chlumec nakonec gólu dočkal a zvítězil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužité šance domácích

Převahu v držení míče si od úvodu vytvořili Chlumečtí, kteří se dlouhými balony do vápna soupeře snažili vytvořit závar před brankářem Markem Pěničkou. Na pravé straně chlumecké formace se aktivně pohyboval Miroslav Kučera, který několika dobrými centry prověřil pozornost hostující obrany. Obránci Dobrušky si však věděli z akcemi domácích rady a potenciální nebezpečí odklízeli alespoň na rohové kopy. Těch kopali fotbalisté Chlumce hned několik, větší nebezpečí ale hrozilo jejich brance, jelikož Dobruška párkrát vystihla centrované balony domácích a přešla do rychlého brejku. V protiútocích ale chyběla hostům přesnost, a proto ani oni nijak výrazně gólmana Petra Černohlávka neohrozili.

 

Ve dvacáté páté minutě neudržel Marek Pěnička centrovaný balon domácích ve svých rukavicích a při snaze o opětovné chycení míče podrazil jednoho z chlumeckých hráčů. Rozhodčí proto neváhal a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. Gólman Marek Pěnička ale odčinil své předchozí zaváhání a nohama vykopl penaltové zakončení chlumeckého hráče. Skóre tak zůstávalo nezměněné 0:0. Domácí byli i nadále nebezpeční. Ve třicáté minutě po křížné přihrávce jen těsně přestřelil domácí hráč na zadní tyči branku. Ve zbývajících minutách se domácí dostali ještě k několika standardním situacím, ani po nich se jim ale nepodařilo otevřít skóre zápasu. V zakončení nebyli úspěšní ani hosté, jejich střely zpoza pokutového území se neujaly, a poločas proto skončil bezgólovou remízou.

Chlumečtí jediným gólem rozhodují

Gólový půst byl zlomen záhy po začátku druhého poločasu. Domácí v padesáté čtvrté minutě vystihli rozehrávku Dobrušky ve středu hřiště. Míč se rychle dostal k Jakubu Veselskému, který měl na levé straně hřiště volný prostor, dostal se s míčem do vápna a přesným zakončením překonal Marka Pěničku. Chlumec se tak ujal vedení 1:0. Za těsného stavu se Chlumečtí neuchylovali k bránění náskoku, nadále prověřovali hostujícího gólmana, Marek Pěnička ale kryl střely domácích spolehlivě. I hosté se dostali k náznakům příležitostí, centrované balony po standardních situacích a následná zakončení však dokázal brankář Petr Černohlávek ve spolupráci se svojí obranou řešit. Dobrušce se tak ani ve druhém poločase nepodařilo skórovat a zápas skončil těsnou výhrou Chlumce. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Vítězství se rodilo těžce, ale body jsme myslím získali zaslouženě. Nedali jsme spoustu šancí včetně penalty, a když už jsme gól vstřelili, tak jako bychom se báli zvítězit. Ale zaplať pánbůh povedlo se a my po ubojovaném vítězství získali chuť do další práce.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - J. Hartman [-] , J. Kučera [-] (82. D. Hubený [-] ) , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , M. Bráborec [-] , J. Veselský [-] (89. V. Doležal [-] ) , J. Jelínek [-] (91. V. Hanuš [-] ) , V. Beneš [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Majer [-] (91. J. Hubáček [-] ) , F. Šotola [-] , P. Kříž [-] , A. Zilvar [-] , D. Eimann [-] (82. D. Pfeifer [-] ) , J. Mikušík [-] , L. Žid [-] , P. Matula [-] (67. R. Čopík [-] ) , V. Malý [-] , P. Krahulec [-]

ŽK: 47. J. Jelínek - 56. D. Eimann , 59. A. Zilvar , 68. L. Žid .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Otava Marian - STEJSKAL Luboš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.