2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká po penaltách zdolala Provodov


Branky


0

Po prvním poločase, ve kterém měli převahu domácí se vyrovnala hra i skóre, a zápas tak dospěl do penalt. V těch byli úspěšnější domácí, kteří tak vstoupili do sezony dvoubodovou výhrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Vysoké

Úvodní kolo nové sezony proti sobě postavilo fotbalisty Vysoké, kteří na svém hřišti hostili Provodov. V úvodu se hrálo vyrovnané utkání a hra se přelévala ze strany na stranu. V patnácté minutě jako první nebezpečně vypálil domácí Jan Pražák, jeho střelu do levého rohu branky ale hostující gólman Libor Vacho vyrazil na roh. Postupem času získali větší jistotu v držení balonu domácí, kteří se díky svižné kombinaci drželi na polovině soupeře. Střed hřiště ale dokázali Provodovští zahustit, a jediné cesty tak vedly přes křídelní prostory. Odtud posílali domácí centry do pokutového území, tyto přihrávky ale povětšinou sbírali obránci hostů. Provodovští volili místo postupné kombinace přímočařejší styl hry, dlouhé přihrávky na rozběhnuté hráče však byly příliš dlouhé a končily v moci domácího gólmana Milana Pavliše.

 

Skóre se poprvé měnilo ve třicáté sedmé minutě hry. Aktivní Jan Pražák ustál souboj u rohového praporku a dostal se s balonem až do vápna Provodova, odkud prudce vypálil na brankáře Vacha. Libor Vacho sice tvrdou střelu domácího útočníka vyrazil, u odraženého míče byl ale jako první záložník Richard Růžička, který dotlačil balon za bezmocného brankáře Provodova. Ve zbytku poločasu domácí ještě několikrát prověřili hostující obranu, po rohových kopech se jim ale nepodařilo navýšit skóre. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:0. 

Provodov srovnal krok i skóre

Ve druhé půli přidali na aktivitě i hosté. V padesáté čtvrté minutě dostali Provdovští více volného prostoru na pravé straně domácího pokutového území. Nadějnou šanci ale hostům zmařil gólman Vysoké, který vystoupil proti provdovskému střelci a vyrazil jeho pokus na roh. Hosté rozehrávali během prvních minut druhého poločasu několik rohových kopů, jejich exekuce však nebyla přesná a centry většinou odklízela domácí obrana.

Po hodině hry propadl dlouhý nákop domácího gólmana Milana Pavliše až do vápna hostů, kde se k míči dostal Jan Pražák. Útočník Vysoké na nic nečekal a okamžitě vypálil. Pražáková přízemní střela ale mířila pouze do míst, kde stál připravený Libor Vacho, který střelu soupeře vyrazil. Do šancí se více dostávali i hosté. V šedesáté druhé minutě si pohrál s domácí obranou Marek Srkal, který přešel přes tři obránce domácích a jeho následné zakončení jen těsně míjelo levý horní roh branky Vysoké. Kýženého vyrovnání se hosté dočkali o tři minuty později. Hosté rozehrávali standardní situaci z pravé strany, místo vysokého centru přišla prudká nízká přihrávka, která na první tyči našla Kamila Beláka. Provodovskému obránci stačila jemná teč, aby dopravil míč do domácí branky.

 

Oproti prvnímu poločasu hrály oba týmy důrazněji a tím pádem přibylo i standardních situací. Rozehry přímých kopů ale k vítězné brance žádného z týmů nevedly. V nastaveném čase se domácí usadili před vápnem Provodova, na hostující obranu ale nevyzráli. V posledních vteřinách hrací doby se hosté dostali do rychlého protiútoku, který vedl Michal Rojšl. Hostující útočník ale brejk Provodova zbrzdil a zakončení nakonec zblokovali obránci Vysoké. Zápas tak po devadesáti minutách skončil nerozhodně 1:1. 

 

Do penaltového rozstřelu vstoupili lépe domácí. Brankář Vysoké Milan Pavliš vychytal penaltu hostů a domácí se následnou penaltou, která mířila přesně do levého dolního rohu Vachovy branky, dostali do jednogólového vedení. Provodov se neprosadil ani ve druhé sérii. Patriku Kratěnovi se penalta vůbec nepovedla a jeho střela vysoko přeletěla domácí branku. Naopak fotbalisté Vysoké pokračovali ve své úspěšnosti a díky proměněné penaltě Martina Ptáčka se dostali do dvougólové výhody. V následujících dvou sériích se prosadili střelci obou týmů. Provodovu se tak nepodařilo smazat dvougólové manko a v penaltovém rozstřelu podlehli Vysoké 4:2.  



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: Kdo očekával ve Vysoké jednoznačný zápas s mnoha góly, musel být zklamán. Převaha domácích dlouho nevedla ke gólu. Až v závěru poločasu se prosadil s velkou chutí hrající nováček v dresu Vysoké Růžička. Ve druhé půli hosté přidali na agresivitě a zaslouženě vyrovnali. A když se v závěrečné minutě neprosadil kanonýr Bělka, šlo se do penalt. Ty jsme zvládli a určitě jsme rádi za dva body.




Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] , P. Duben [-] - J. Škvrňák [-] , J. Jarkovský [-] (57. P. Kafka [-] ) , R. Růžička [-] , J. Strachota [-] (87. F. Hušek [-] ) - J. Pražák [-] (67. P. Kulhánek [-] ) , V. Bělka [-]

TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - J. Chmelík [-] , J. Kulhánek [-] (61. L. Nožka [-] ) , K. Belák [-] , P. Kratěna [-] - M. Srkal [-] , M. Rojšl [-] , O. Nejman [-] , R. Goll [-] (90. D. Bogusz [-] ) - J. Polák [-] (76. L. Bek [-] ) , L. Khun [-]

ŽK: 29. R. Růžička , 65. J. Píša - 50. P. Kratěna , 69. L. Nožka , 70. M. Rojšl , 81. K. Belák , 85. L. Khun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klečka Ivan - SVOBODA Radek, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.