0:1
(0:0)
87. J. Saska
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 15:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany rozsekly remízový zápas těsně před koncem


Branky


87. J. Saska
0

Dva nejslabší týmy soutěže se potkaly v sobotu na hřišti v Oloví, kde svedly velice napínavý souboj, který stál oba množství sil. Diváci se sice fotbalem příliš bavit nemohli, ale minimálně napětí je muselo zabavovat až do úplného konce. DLouho to vypadalo na spravdelivou remízu, ale té se nakoenc zápas vyhnul, díky gólu Bukovan v posledních minutách. Oba celky si tak dnes zkusily menší přípravu před tím, než se potkají v bojích o umístění. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic výjimečného, první půle bez branek

Už v první patnáctiminutovce se ukázalo, že tady to nebude nic jednoznačného a bude to ještě dlouhý boj. Ani jeden z týmů totiž nedokázal druhého přehrát. Po ofenzivní stránce nedokázal nikdo nic speciálního vymyslet, ale defenziva obou dokázala balón v případě hrozícího nebezpečí vždy s jistotou odmáznout. Proto se diváci asi fotbalovou krásou příliš bavit nemohli. Hrálo se vyrovnané utkání spíše mezi šestnáctakmi a čekalo se na první defenzivní chyby, které by mohly rozhodnout.

Těsně před hvizdem rozhodnuto

Ani ve druhé půli se obraz hry nikterak nezměnil. Z divácekého pohledu to bylo spíše o čekání na konečný výsledek a čím dál více také na atraktivnější penalty, které slibovaly lepší a zajímavější podívanou. Jenže ani k těm se nakonec nedostalo. Domácí celek totiž v posledních minutách zápasu nedokázal udržet svou defenzivní hráz a hostům se podařilo jejich chyby perfektně využít. Tentokrát nezaváhal Jiří Saska, který tak jediným zásahem utkání rozhodl ve prospěch Bukovan. Tentokrát by byla ale remíza nejspíš spravedlivější.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Řeknu to jednoduše. Utkání, v němž nikomu o nic nešlo. Bylo to nakonec zajímavé a bojovné utkání. Nás zradila opět neschopnost v koncovce, ale nakonec při nás stálo štěstí a jedna branka nám tam padla. Klukům bych chtěl za tu bojovnost poděkovat.



Sestavy


SK Oloví
D. Hilko [-] - S. Benešovský [-] , J. Chvapil [-] (60. T. Nestrojil [-] ) , M. Erps [-] , R. Hofman [-] , J. Hofman [-] , D. Reger [-] , F. Hrubec [-] , L. Doboš [-] , P. Trávníček [-] (80. L. Svitič [-] ) , T. Peleška [-]

TJ Baník Bukovany
J. Koptík [-] - J. Kukla [-] , F. Žába [-] , Z. Repík [-] , J. Bauchner [-] - M. Hamouz [-] , V. Csorba [-] , J. Čech [-] (90. J. Bauchner [-] ) , M. Mikolášek [-] - J. Saska [-] , T. Onody [-] (80. L. Seman [-] ) -

ŽK: 52. J. Hofman , 89. S. Benešovský - 10. T. Onody , 34. J. Čech .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - ŠTĚTINA Richard (N), BAUCHNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.