Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z derby byla exhibice, Spartak deklasoval Chodovskou


Branky


0

Největší šlágr kola a jeden z nejočekávanějších zápasů jarní části ještě před rozdělením soutěže. Chodov versus Chodovská. Derby o čest. Už jen o čest. Oba týmy totiž už před utkáním měly jistotu účasti v bojích o titul, a tak jim o nic jiného už vlastně ani jít nemohlo. Dalo se očekávat, že Chodovská bude tahat za kratší provaz, ale takový propadák čekal asi málokdo. Chodov soupeře absolutně rozebral a nedal mu jedinou šanci. Vyhrál 13:1 a jediné zklamání pro něj bylo připravení o čisté konto v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první branky vyrovnaná hra, pak začala exhibice

V prvních patnácti minutách se hrála velmi vyrovnaná partie. Chodovská začala možná ještě lépe, než od ní fanoušci při její aktuální formě očekávali, a byla Chodovu vyrovnaným souepřem. Dokonce mohla jít brzy do vedení, když se dostal do úniku jeden z hostujících útočníků, ale své šance nevyužil. V sedmnácté minutě tak své šance využil Spartak, přesněji tedy Radek Jesipčuk st.. Inkasování Chodov dostalo do herní pohody a hostujícíc celek zcela položilo. Od té doby už hrál jen Chodov, který si vytvářel šanci za šancí. Během chvíle zvýšil Petr Laur, po něm skóroval také Jan Kůrka a do konce poločasu navýšili na 5:0 ještě Vojtěch Szitai a Ludvík Gergely. Při odchodu do šaten bylo tedy zcela rozhodnuto a Chodovská se mohla obávat z ostudy. Kdo by to byl řekl, po první patnáctiminutovce?

Rozdíl rostl, Chodov ale nakonec smutnil pro ztrátu čistého konta

Chodovské odchod do šaten nepomohl vůbec v ničem. Dál jí na hřišti téměř nšelo spozorovat, Chodov si jel svou a dál válcoval souepřovu branku. Po dvou minutách zvýšil Vojtěch Szitai, po něm se trefil Jakub Smolka a zanedlouho už Vojtěch Szitai kompletoval hattrick. Pak Chodov trochu prostřídal, což bylo pro Chodvskou celkem šťastné, protože Chodvu celkem dlouho trvalo, než se v nové sestavě zase pořádně rozehrál. Co však nestihl v této fázi, dohnal v poslední desetiminutovce. V té postupně skórovali Martin Kruliš, Jan Kůrka, Břetislav Benda, znovu Martin Kruliš a nakonec i Jiří Frána. 13:0. To mluvilo za vše. Přesto nakonec utkání domácím trochu zhořklo, když je v posledních sekundách připravil o čisté kontu Petr Binias. Tento fakt už ale neměl na nic žádný vliv. Chodovská odjížděla s drtivým debaklem.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Samozřejmě jsme spokojení. Vyhráli jsme derby, divácká kulisa byla výborná. My jsme přečkali prvních patnáct minut, kdy byl soupeř ještě celkem aktivní. Pak ale odpadl a od té doby už se hrálo jen na jednu branku. Hostům docházely síly a my jsme už jen dávaly góly. Jediné, co nás mrzí je inkasovaný gól z poslední minuty zápasu. Jinak ale nemáme důvod být nespokojení.

FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Svým způsobem bych to nechal spíše raději bez komentáře. Derby prostě dopadlo tak, jak dopadlo. Bohužel. Jsme velmi smutní, ale můžeme si za to jen a jen sami. Teď by to chtělo zvednout hlavy a jít dál.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
J. Pinc [-] , P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] - L. Gergely [-] , R. Jesipčuk st. [-] , V. Szitai [-] (60. R. Jesipčuk ml. [-] ) - J. Kůrka [-] - P. Laur [-] (56. B. Benda [-] ) , T. Kovařík [-] , J. Smolka [-] (62. J. Frána [-] ) , M. Kruliš [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Gabčo [-] (60. R. Tomášek [-] ) - M. Kastl [-] , M. Kolařík [-] (25. M. Tatar [-] ) , F. Lembacher [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] - L. Karpíšek [-] (64. P. Binias [-] ) , J. Volek [-] , P. Bezděčný [-] , J. Krásný [-] -

ŽK: 80. J. Volek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - POJAR Josef (N), LENK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.