Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice si hladce poradila s posledním týmem


Branky


0

Lomnice v neděli narazila na možná nejslabšího možného soupeře a rozhodně si s ním nedělal příliš horkou hlavu. I když neodehrála příliš vydařené utkání, bez větších problémů zvítězila v poměru 5:2 a má na svém kontě další tři body. I když je pravdou, že pro ní jsou již nepodstatné. Účast v bojích o titul už má jistou a nyní už základní část jen v poklidu dohrává. Ani Oloví už v podstatě o nic nebojuje. Skončí poslední a druhou šanci dostane v bojích o umístění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho vyrovnáno, Lomnice odskočila v závěru

Lomnice věděla, že měří své síly se slabším soupeřem a proto se nedokázala vyhecovat k žádnému většímu nasazení. Spíše v poklidu držela balón, opatrně kombinovala a spíše šetřila síly. Podstatné bylo hlavně to, odehrát zápas bez zraněných. I přes to všechno ale měla jasně navrch a vytvářela si i dobré šance. Ty sice zahazovala pro překombinování jednotlivých šancí, nebo pro mírnou nepřesnost, ale přesto už brzy soupeři trochu ucukla. Už v patnácté minutě jí dostal do vedení mladičký Tomáš Ptáček. V následujících akcích už ale na svou laxnost domácí celkem dopláceli, až se hosté dočkali vyrovnání. Před půlhodinou hry vyrovnal Daniel Reger. To vzali ale domácí jako facku, trochu zkvalitnili svou hru před šestnáctkou a v ávěrečné patnáctiminutovce prvního dějství přidali důležité zásahy ještě Ludvík Maňák a František Čermák. Při odchodu do šaten bylo tedy již v podstatě rozhodnuto.

Poklidná dohrávka a ještě tři trefy pro diváky

Ve druhé půli už zvolnilo i Oloví, které už si také nedělalo přílišné naděje na obrat. Lomnice tak dál jen v poklidu kontrolovala hru a pro jistotu ještě přidala v první desetiminutovce jednu branku, když míče rozvlnila síť koačka Františka Čemráka. Pak už skutečně nebylo, co řešit. Zajímavější dění pak nabídl už jen úplný závěr zápasu, v němž udělal divákům radost ještě zásah Tomáše Trollera a hostujícímu celku poté alespoň zmírnila hořkost druhá trefa Daniela Regera v poslední minutě. Více už se ale nestalo. Lomnice slavila tři body za povinnou výhru 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Sice jsme vyhráli, ale výkon nebyl příliš přesvědčivý. Vadil mi velký počet zahozených šancí a špatná řešení před šestnáctkou soupeře. Koncentrace, nasazení i aktivita mužstva byla daleko za očekáváním, což cítili také sami hráči. Ti to musí vzít jako facku, protože na kvalitnější soupeře v top 5 takový výkon stačit nebude.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] (68. T. Troller [-] ) - S. Hauf [-] , P. Lorenz [-] , M. Zach [-] , D. Furch [-] (46. F. Obešlo [-] ) - T. Ptáček [-] (56. M. Ohibský [-] ) , L. Maňák [-] (68. P. Furch [-] ) , J. Lippert [-] , J. Kníř [-] - F. Čermák [-] , R. Bureš [-] (68. M. Polívka [-] )

SK Oloví
M. Rak [-] - D. Reger [-] , T. Nestrojil [-] (54. L. Novák [-] ) , L. Svitič [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , F. Hrubec [-] , P. Trávníček [-] , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

ŽK: 41. T. Nestrojil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamec Radim - KLIER Jiří (N), GROCHAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.