R. Trnka 80.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodina v deseti, ale Chodov veze z Krásna přesto tři body


Branky


0

Chodov musel nechat doma i některé své výrazné opory, aby mohl svůj zápas v plné síle odehrát jeho A-tým. Ani toto malé oslabení jej však nezbrzdilo natolik, aby si v Krásně poměrně bez potíží poradil. Souepře po celou dobu přehrával a to i přes to, že hrál přes hodinu jen v deseti lidech. Nakonec slaví další výhru po výsledku 1:3 a domů odjíždí spokojený. Krásno na jaře poprvé ztratilo, ale na svém čtvrté místě po víkednu s největší pravděpodobností zůstane. Chodov bude stále první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva tvrdé zákroky a červená, Chodov v těžké pozici

Chodov se okamžitě ujal balónu a začal vytvářet hru, téměř ve všem svého soupeře přehrával a bez větších potíží dirigoval vše, co se na hřišti dělo. Už ve čtrnácté minutě využil jedné z řady šancí Ludvík Gergely a hosté se dostali zaslouženě do vedení. I nadále ale nepolevovali, hráli zodpovědně a bojovně se zajištěnou obranou a silným útokem. Poradit si s tak silným týmem byl i pro kvalitní krásenský tým v podstatě nadlidský úkol. Jenže Chodov svých šancí dále nevyužíval a v osmatřicáté minutě vtisklo Baníku naději vyloučení Petra Macáka, který odešel do sprch po druhém hrubém faulu. Chodov tak byl před druhou půlí v obtížné pozici a nic snadného jej nečekalo.

Pohodička i v deseti

Jenže Spartak je pravděpodobně na úplně jiné úrovni, než většina ostatních celků soutěže. I v deseti lidech měl stále výrazně navrch. Stíhal být všude rychleji a dál hravě kontroloval hru. Po hodině hry navíc poslal Krásno téměř definitivně k zemi Jan Kůrka a chvíli po něm zvýšil na již velice slibných 3:0 svým druhým zásahem Ludvík Gergely. Ve zbytku utkání už je Chodov spíše poctivě, ale v poklidu, kontroloval hru a vyhlížel své tři body. V závěru sice polevil možná až příliš, takže dokázal ještě snížit Roman Trnka, ale to už nic neznamenalo. Krásno doma padlo. Na Chodov zkrátka nemělo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Do Krásna jsme jeli celkem oslabení, protože jsme doma museli nechat hráče A-mužstvu. Přesto jsme měli převahu, i když jsme museli zhruba od čtyřicáté minuty hrát bez vyloučeného Macáka. Hráči ale hráli poctivě odzadu a nedávali soupeři šanci. vyhráli jsme bez větších potíží, a to díky velké bojovnosti, která náš výkon vystihuje dnes nejlépe.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - J. Studnička [-] , J. Husák [-] , M. Košťál [-] (75. J. Heřman [-] ) , W. Lorenz [-] (68. T. Pinc [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , M. Kvapil [-] , K. Urban [-] , P. Michalec [-] , J. Masopust ml. [-] , O. Pikal [-] (22. R. Trnka [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , P. Macák st. [-] - K. Půlpán [-] (83. P. Binias [-] ) , L. Gergely [-] , J. Frána [-] (86. L. Rau [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] - J. Kůrka [-] (87. J. Pojar [-] ) , B. Benda [-] (75. P. Dušek [-] ) - V. Szitai [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Topinka Ondřej - URBÁNEK Michal (N), KISS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.