2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 11:00

16.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V každé půli inkasovaný gól a Bukovany odjížděli s prázdnou


Branky


0

V prvním utkání tohoto víkednu se potkaly na hřišti v Chodovské dva bod zatím na jaře nepolíbené týmy. Jako hosté totiž na hřiště Staré Chodovské dorazily Bukovany a utkání bylo od začátku vyrovnané přesně tak, jak se před utkání očekávalo. Žádná parádní fotbalová podívaná to ale nebyly. Zápas provázela řada chyb a nepřesností a bylo to spíše o bojovnosti, než o kvalitě. Nakonec ale rozhodla přeci jen tak kvalita, která dopřála v každé půli jednu branku Chodovské, která tak nakonec slavila první tři jarní body za výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozpačitá a vyrovnaná první půle

V první půli nenabídly soupeři příliš fotbalové krásy. Zápas provázela řada nepřesností a většina odvážnějších přihrávek končila na kopačkách bránících hráčů. Hrálo se téměř bez šancí a beze střel. Snad jen jednou se přiblížili k vsítění Bukovany střelou z hranice vápna, ale Chodovskou podržel dobrým zákrokem gólman Trietl. Více ale nic. Hrálo se hlavně na polovině a zápas byl spíše o bojovnosti. Stoprocentně rovnocená a vyronaná partie. Tedy až do jedenatřicáté minuty kdy se z ojedinělé šance dokázal prosadit Lukáš Karpíšek, který rozradostnil mnoho znuděných diváků. To bylo ale v první půi vše. Shrnutí? Na každé straně jedna šance, Chodovská využila, Bukovany nikoli. Stav tedy 1:0.

Kontrola hry a tři body pro domácí

Ve druhé půli už se Chodovská více uklidnila a měla navrch. Hru v poklidu kontrolovala a bez větších potíží kráčela dál za vítězstvím. Bukovany nedostaly téměř žádný prostor a nevytvořely si skoro nic. Domácím se oproti tomu podařilo přidat v šestašedesáté minutě ještě jednu branku po přesném zásahu Jakuba Krásného a dostala se do bezpečného dvoubrankového vedení, které uz bez větších potíží hravě udržela. Nyní tak může slavit první tři jarní body.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Bylo to od nás rozhodně lepší, než před týdnem v Lomnici, ale stále to ještě nebylo ono. Opět se ukázalo, že se bez tréninku a zimní přípravy pořádně hrát nedá. Te%d jsme ale zase začaly trénovat a zlepšujeme se, takže jsme zvědaví, kdy se dos toho dostaneme zpět. S Bukovanskými si dá prohrát jen velmi těžko, takže jsme i přes špatný výkon dokázali ukořistit celkem bez problémů tři body, což ale nemyslím vůči soupeři vůbec nijak zle a hanlivě. Chci jen zkrátka říci, že soupeř hrál prostě ještě hůře, než my, takže jsme to měli snadné.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Já bych dnes vše zhodnotil kritikou našich hráčů. I když jsme sice manšaft začali budovat poměrně nedávno a trápí nás zranění hráčů, tak nám chybí fotbalovost. Pokud nezvýšíme naší kvalitu a nebudeme využívat většího množství našich šancí, nemůžeme se měřit téměř s nikým. To vše nás srazilo k zemi i dnes. Chodovská vyhrála zaslouženě.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Tomášek [-] , M. Gabčo [-] - T. Wolarz [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] - L. Karpíšek [-] , P. Bezděčný [-] , J. Krásný [-] , J. Volek [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - O. Hums [-] , M. Hamouz [-] , J. Koptík [-] (46. T. Svatoch [-] ) , V. Csorba [-] (80. J. Bauchner [-] ) , J. Čech [-] , J. Bauchner [-] , M. Mikolášek [-] (57. L. Seman [-] ) , Z. Repík [-] , F. Žába [-] , T. Onody [-]

ŽK: 37. J. Volek , 62. J. Krásný - 24. J. Čech , 76. L. Seman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěřík Filip - LENK Rudolf (N), PEŘINA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.