Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov smetl Bukovany i napodruhé


Branky


8. P. Laur , 12. P. Laur , 22. P. Laur , 35. L. Gergely , 39. L. Gergely , 60. M. Hopf , 70. P. Jankovský - 52. V. Vach , 77. J. Saska
0

O víkendu se střetly týmy na hřišti v Bukovanech, kde Chodov domácímu celku uštědřil kanára, čímž je míněn výsledek 7:0. To je na fotbal dost krutý výsledek. Nyní byla na programu odveta na chodovském hřišti a bylo otázkou, zda se Bukovany trochu zvednou, či je Chodov smete i napodruhé. Pravdou bylo tak trochu obojí. Chodov měl opět velké množství šancí a sedm z nich přetavil v branku, ale zároveň byl laxní v defenzivě, a proto tentokrát také dvakrát inkasoval. Je otázkou, jak moc za tím stojí zlepšení Bukovan, či zhoršení Chodova, nicméně, nyní už to bylo ve výsledku "jen" o pět branek. I to ale Chodovu bohatě stačí, aby se minimálně do skončení zápasu Rychnova posunul na druhou příčku v tabulce. Bukovany nyní budou čekat na zápas Oloví, které je může poslat na poslední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět jasná převaha, rozhodnuto bylo tenotokrát už po první půli

Chodov nehodlal opět nic podcenit a k utkání přistoupil velmi zodpovědně. Hned na začátku se ujal iniciativy a začal výrazně slabšího soupeře be zvětších potíží přehrávat. Do vedení se pak dostal už v osmé minutě po zásahu Petra Laura, který tak započal postupné rozhodování zápasu už v první půli. Ještě více se pak Chodov uklidnil, když přidal o chvíli déle Petr Laur i druhou branku a náskok už byl víceméně dostatečný. Spartak ale ani nadále nepolevoval, stále měl navrch, vytvářel si šance a soupeři prakticky nic nedovolil. Ve dvaadvacáté minutě zkompletoval Petr Laur hattrick a bylo v podstatě rozhodnuto. Za zmíňku stojí i to, že Petr Laur se hattirckem přičnil také na výhře v Bukovanech. Dál ale k utkání. Bukovany ztrácely i v dalším průběhu a nezmohly se téměř na nic. Později přidal gól ještě také Ludvík Gergely, a to už se nějaké vzepření hostů očekávat ani nedalo. Do kocne půle přidal Ludvík Gergely ještě pátou branku a po půli bylo vše absolutně jasné.

Bukovany si chtěly zahrát a ještě snížily

Ani ve druhé půli Chodov v ofenzivě nepolevoval, v defenzivě už ale působil trochu laxněji, a tak poměrně snadno a rychle přišla zbytečná chyba a darování česného gólu. Ve dvaapadesáté minutě se prosadil Václav Vach. Pak ale Chodov trochu zabral i v defenzivě a začal hru opět pevně kontrolovat. Za zmínku ale stojí i sympatický bojovný výkon již dávno poražených hostů, kteří rozhodně nechtěli zbytek zápasu jen odchodit. Přesto pokračovala kanonáda domácích. Postupně přidali další góly ještě Martin Hopf a Petr Jankovský, a tak se skóre dál spíše navyšovalo, a to ještě mnoho šancí domácí zahodili. Pak Chodov ale mírně polevil, prostor dostaly opět i Bukovany, které si vypracovaly dobrou akci, kterou z výborné pozice zakončoval do sítě Jiří Saska. To už bylo ale vše. Zbytek zápasu se v podstatě jen dohrával, Chodov vše v poklidu kontroloval a nakoenc se mohl opět radovat ze zasloužených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Opět bych si chtěl na úvod postěžovat na svaz. Je svátek, téměř nikde se nehraje, všichni rozhodčí mají volno, ale přesto opět nikdo nedorazil, to už je na zastřelení. Když to nechtějí dělat pořádně, ať to tedy nedělají vůbec. My se raději domluvíme automaticky s někým zodpovědnějším. Co se zápasu týče, tak to proběhlo podle očekávání. Celou dobu jsme soupeře přehrávali, ještě jsme mnoho šancí nedali a hladce jsme vyhráli. Zahráli si i hráči, kteří tak často nehrají a zápas proběhl bez větších komplikací. Tentokrát jsme ale dvakrát inkasovali, první branku jsme soupeři darovali, druhá byla pěkná a vypracovaná.

TJ Baník Bukovany
FK Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - P. Laur [-] , M. Kruliš [-] (75. Š. Kiss [-] ) , J. Kůrka [-] (70. J. Kiss [-] ) , L. Gergely [-] , K. Půlpán [-] , J. Pinc [-] , B. Benda [-] (46. J. Frána [-] ) , P. Jankovský [-] , R. Fojtík [-] , M. Hopf [-]

TJ Baník Bukovany
T. Onody [-] - K. Černý [-] , Č. Výborný [-] (35. J. Saska [-] ) , J. Bauchner [-] (51. M. Šindelář [-] ) , V. Vach [-] , J. Kukla [-] , F. Žába [-] , J. Čech [-] (46. V. Ševčík [-] ) , M. Mikolášek [-] , V. Csorba [-] , O. Hums [-]

Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.