P. Peterka 5.
S. Miler 51. (p.)
Z. Liebl 74.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov má další skalp, přehrál Chodovskou a je druhý


Branky


5. P. Peterka , 51. S. Miler (p.) , 74. Z. Liebl - 67. F. Lembacher
0

Sledovat úvod sezóny v podání Rychnova je fantazie. V minulém ročníku suverénně nejhorší tým sezóny, bez jakýchkoli spekulací. A letos? Dolní Rychnov se zlepšil snad o sto procent, hrajel daleko lépe a po dvou zápasech získal skalpy dvou velkých favoritů v boji o první místo, nejdřív vyhrál v Krásně, teď porazil Chodovskou a už vyhlíží další oběti. V příštím kole vyráží do Bukovan. Teď ale zpět k zápasu, pro Chodovskou je to sice ztráta, ale žádné větší problémy z toho nejsou. Díky dobrému skóre v prvním zápase je totiž nyní třetí, o tři body za Rychnovem a první Lomnicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Treitla dostala Rychnov brzy do vedení

Od začátku se hrálo spíše opatrné utkání bez nějakého výraznějšího tempa. přesto se na gól dlouho nečekalo. Po rohovém kopu domácích přišla chyba brankáře Treitla, který si míč srazil sám do branky a skóre bylo otevřené, autorem branky byl Pavel Peterka. Avšak zdálo se, že branka na stylu hry nic nezmění, a také nezměnila. Hrálo se stále opatrně a vyrovnaně, bez nějakých větších šancí, a tak už se za poměrně nudného průběhu v první půli nic neudálo. 

Další rychlý zásah a Rychnov vedl o dvě branky

Také zkraje druhé půle Stará Chodovská Rychnovu hodně pomohla k dalšímu gólu a sama se tak trochu vyřadila ze hry. Tentokrát to byl nedovolený zákrok ve vápně, který sudí potrestal na řízením pokutového kopu, jenž do branky přesně nasměroval Stanislav Miler. Chodovská pak sice měla trochu více ze hry, ale domácí se dobře bránili a podržel je i brankář, který nechyboval. Přesto se ale hosté asi po necelých dvaceti minutách snížení dočkali, když přesně zamířil Filip Lembacher. Chodovská se snažila o vyrovnání a pomalu vrhala všechny své síly do útoku, ale z toho nakoenc profitoval Rychnov, když se při jednom z protiútoků podařilo vsítěním rozhodnout Zdeňku Lieblovi. Zbytek zápasu už pak byl pouhou formalitou. Zápas se v poklidu dohrál a Rychnov se dočkal daších bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Začali jsme lépe, než soupeř a po chybě brankáře hostí jsme se dostali do vedení. Jinak se ale hrál vyrovnaný fotbal, nám se ale zkraje druhé půle podařilo zvýšit na 2:0. Soupeř pak sice snížil, ale my jsme následně díky jednomu brejku opět odskočili a zajistili jsme si vítězství. Zatím je to paráda, daří se nám a překvapujeme sami sebe, doufejme, že nám bude štěstí přát i nadále.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - V. Šantora [-] (46. S. Miler [-] ) , M. Peterka [-] , V. Sedláček [-] (57. M. Dvořák [-] ) , K. Hylský [-] , P. Čučman [-] , V. Volpov [-] (46. P. Mentlík [-] ) , P. Peterka [-] (46. Z. Liebl [-] ) , J. Kříž [-] , J. Karas [-] , V. Verner [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] - M. Kolařík [-] (74. R. Lenk [-] ) , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , R. Tomášek [-] - L. Karpíšek [-] , P. Bezděčný [-] , J. Krásný [-] (46. M. Gabčo [-] ) , F. Lembacher [-] -

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - SEDLÁČEK Vladimír (N), BRANNÝ Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.