3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice byla proti Spartaku šťastnější, Chodov na první body stále čeká


Branky


0

Velmi pohledný a kvalitní zápas sledovali diváci, kteří se přijeli podívat na fotbal do Lomnice, kde se tamní rezerva utkala s rezervou chodovského Spartaku, loňského mistra. Zápas to byl pohledný a vyrovnaný, šance byly na obou stranách, ale vyhrát mohl jen jeden, ten, kterému štěstí přálo o trochu více, to byla v tomto případě domácí Lomnice, která nakoenc zvítězila 3:1 a posunula se na první místo v tabulce. Úřadující mistr je po svém prvním utkání předposlední, tedy osmý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice naskočila do zápasu ve velkém tempu

Lomnice nehodlala utkání podcenit a vlétla do něj od samého začátku. Hned zkraje nastřelila břevno a už v osmé minutě slavila první zásah z kopačky Radka Knafa. Pak ale výrazně polevila a do hry se začal více dostávat Chodov, který měl ve zbytku půle více ze hry. Vyrovnat se mu podařilo ale až v závěru, když se pár minut před koncem konečně trefil Michal Kopecký, obránce, který si vyzkoušil tentorkát roli záložníka. Před druhou půlí tak bylo vyronváno a vše bylo stále ve hvězdách.

Chodov pálil šance a Lomnice dávala góly

Ve druhé půli byla lepší Lomnice, která hrála více s balónem a snažila se soupeře zatlačit. Dělala ale mnoho chyb, a tak měl opticky více ze hry stále Chodov, který měl minimálně těch takříkajíc stoprocentních šancí určitě více. Pálila ale jednu za druhou, doslova jej srazil do kolen brankář Procházka, jednoznačně muž zápasu. A tak mohli ostatní hráči Lomnice v klidu a s důvěrou operovat v ofenzivě. Proto se dokázali postupně trefit ještě Jan Kníř a Roman Bureš, kteří tak společně zajistili svému týmu další tři body a zároveň první místo v tabulce. Chodov si tak na své první body bude muset ještě počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Miroslav Kasl: My jsme začali hodně dobře, od utkání jsme vlétli a soupeře jsme určitě zaskočili, ale po naší první brance jsme trochu polevili a Chodov se začal dostávat do šancí, až nakonec vyrovnal. Ve druhé půli se nám začalo dařit trochu lépe, i když jsme stále dělali vzadu chyby, které ale Chodov nepotrestal. Nakonec jsme přidali sami dvě branky a vyhráli jsme. Zápas byl pěkný a vyrovnaný, měli jsme ale více štěstí.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Dnes nás vychytal lomnický brankář, který byl opravdu výborný. Chytil minimálně čtyři tutovky. Také bylo hodně znát, že soupeře výrazně pozměnil sestavu a hrál dosti omlazený, což jeho hru velmi oživilo. Ani my jsme se ale nesešli v nijak špatné sestavě. V první půli jsme se soupeřem krok ještě udrželi, ale ve druhé jsme nedali několik velkých šancí a sami jsme si zavinili ztrátu bodů.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - T. Rajtšlegr [-] , J. Vandrovec [-] , M. Štěpanovský [-] , T. Dlesk [-] , J. Kníř [-] , R. Bureš [-] , D. Rajtšlegr [-] , R. Knaf [-] , T. Tonhauser [-] , P. Lorenz [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - J. Mašek [-] , J. Frána [-] , J. Kůrka [-] , K. Půlpán [-] , L. Gergely [-] , J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , J. Jiroušek [-] , R. Fojtík [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 80. M. Štěpanovský .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Hodač Petr - PTÁČEK Josef (N), JESIPČUK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.