0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice se dočkaly první trefy a prvních bodů, Oloví prohrálo podruhé


Branky


0

Jindřichovické zápasy nejsou letos zrovna žádnou reklamou na vyskoé přestřelky. Ve Svatavě rozhodoval jediný gól, a to samé se nyní stalo i na hřišti v Oloví, tentokrát měl ale ten gól pro Jindřichovice cenu zlata, v závěru se totiž trefil Tomáš Havlík, což pro ně znamenalo první tři body. Zajímavostí je, že na první gól sezóny museli JIndřichovičtí čekat 170 minut plus nastavení prvního zápasu, tedy nejdéle ze všech. To Oloví se sice už jednou trefilo v prvním utkání, ale body mu to nepřineslo a s celkovým skóre 1:7 a dvěma porážkami mu tak patří poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Absolutní nula

První poločas byl nuda a šeď, hrálo se opatrně a divácky neatraktivně. Na pohled to bylo snad ještě horší utkání, než představení Jindřichovic ve Svatavě. Oěma týmům se téměř nic nedařilo a hrálo se spíše o střed hřišti. Hrálo se téměř bez šancí a bez jakýchkoli tvrdších zákrkoů, které by nabídly třeba udělaní karet. Prostě nic zajímavého ani v dobrém ani ve špatném slova smyslu. Jediné, co bezbrankovou první půli alespoň trochu ozláštnilo, byla alespoň dvě střídání na straně hostů. Víc už ale nic.

Rozhodovalo se až v závěru

Žádnou fotbalovou parádu si však diváci neužili ani v půli druhé. Ta byla totiž v podstatě shodná s tou předcházející. Akorát tentokrát přišla ta dvě střídání ze strany druhé, jelikož se Oloví konečně sešlo alespoň ve třinácti lidech. Přesto se trpěliví diváci nakonec jednoho momentu, který převýšil všechny ostatní dočkali, a kdo jej nepostřehl, nebo propásl, ten musel trpce litovat. V osmdesáté minutě totiž rozvlnila síť střela jindřichovického Tomáše Halvíka, který rozjásal hostující fanoušky vítěznou trefou, na níž už nedokázalo Oloví zareagovat. Tři body tak berou Jindřichovice.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - T. Havlíček [-] (80. P. Zrubec [-] ) , F. Hrubec [-] (60. R. Štětina [-] ) , F. Doboš [-] , R. Hofman [-] , D. Hilko [-] , D. Reger [-] , A. Krämer [-] , T. Peleška [-] , M. Erps [-] , J. Hofman [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Mika [-] (18. E. Fojtík [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] (20. K. Zicha [-] ) , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.