Krásno obrátilo zápas v Oloví, zářil střídající Drška


Branky


0

Krásno mělo v Oloví opět velké potíže. Začalo špatně hodně smolným gólem a dlouho se dost trápilo. V jednu chvíli už ve druhé půli prohrávalo o dvě branky a zdálo se, že je konec. Pak ale zaúřadoval střídající Drška společně se Šeredou a Krásno se nakoenc dočkalo zdařeného obratu. Závěr podzimní části sezóny tak uzavřelo alespoň trochu šťastně, i když se mu v ní tolik nedařilo. Symbolicky se tak ale před zimní přestávkou posunulo na páté místo, tedy do té lepší skupiny. Oloví je stále poslední, tenotkrát ale chybělo k bodům hodně málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolná polo-vlastní branka načala trápení

Začalo se v celkem poklidném tempu. Hřiště bylo hodně kluzké a hráči měli při hře s balónem velké problémy. Hrálo se hlavně ve středu hřiště bez velkých šancí. Jenže pak to přišlo, Krásno dokonale podtrhlo své letošní trápení. V sedmé minutě se balón dostal zdánlivě do bezpečí k brankáři Studničkovi, který jej však napálil přímo do napadajícího Andrease Krämera, od nějž se míč šťastně odrazil do sítě. Krásno bylo jako opařené a nedokázalo si vytvořit téměř nic. Jen občas se vyskytl nějaký náznak individuální šance v podání Schlossbauera, nebo Šeredy, ale víc nic. Zhruba stejně si vedli v protiútocích i někteří hosté. Šance prostě nebyly. Krásno si vypracovalo pár rohů, ale nebylo schopné ani jeden sehrát nějak nebezpečněji, a tak byli domácí celkem v klidu. Tím spíše, že po první půli vedli.

Krämer zvýšil a zdálo se, že je konec

Ve druhé půli se Krásno určitě nechtělo jen tak vzdát. Zkusilo na soupeře okamžitě vlétnout a doufalo v brzké vyrovnání. Jenže možná až přehnanaá soustředěnost na útok a otevření hry vedly k přesnému opaku. Svou druhou brankou v utkání poslal Oloví do vdoubrankového vedení Andreas Krämer a zdálo se, že tuto ránu už nemůže Kársno unést. Zdálo se, že je rozhodnuto. O chvíli déle ale perfektně zareagoval trenér Homolka, který na hřiště poslal Dršku, jenž vše výrazně oživil a Krásno od té doby zase tlačilo a bylo nebezpečné. Drška vnesl do hry nový dech a už po dvou minutách po jeho střídání dokázal vsítit kontaktní branku Lukáš Šereda. Neuběhlo ani tak moc minut a o vyrovnání se postaral již sám Jakub Drška. V této fázi bylo Krásno na koni a snad nikdo nepochyboval o tom, že by mělo zápas zvládnout otočit. A tak se také stalo. Po šesti minutách se Jakub Drška prosadil znovu a v posledních minutách už Krásno náskok jeho vítěznou a rozhodující trefou kontrolovalo. A nakoenc se dočkalo výhry 3:2. Pro Oloví je byla velmi smutná ztráta.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Co říct? Je to škoda. Na naše podzimní poměry to byl velmi dobrý zápas a výkon celkově, ale nějak jsme po dobré hodině podcenili zbytek zápasu a o výhru jsme přišli. Škoda. Určitě to bereme jako bodovou ztrátu. Ale snažili jsme se a jak říkám, špatně jsme nehráli, s čímž můžeme být spokojení.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.