Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

7.0

Hrací plocha

--

Zázemí

10.0

Oloví poprvé vyhrálo, se štěstím porazilo Rychnov


Branky


1

Ještě nedávno bychom tento souboj označili, jako velmi vyrovnaný zápas a mírně bychom možná favorizovali Oloví. Teď ale přijížděli Rychnovští na olovský trávník, jako jasní favorité, od nichž každý očekával celkem povinné tři body. Rychnov ale roli lídra ustát nedokázal. S posledním týmem tabulky seharál vyrovnaný zápas, v němž rozhodovalo spíše štěstí. To se ale přiklonilo k týmu domácích, kterým stačil ke třem bodům jen jediný gól. Pro Oloví je to tak první výhra v sezóně a to znamená, že se tým dokázal odlepit od posledního místa v tabulce. Rychnov by se mohl propadnout na páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá první branka, kdo by tušil, že i poslední

Od začátku se hrál hodně vyrovnaný zápas a na poměry obou týmy i velmi kvalitní. Nikdo nedělal žádné hloupé chyby a hrálo se poměrně na úrovni. Rychnov si dovolil hrát o něco vytaženěji, než proti jiným souepřům, a tak to byl poměrně pohledý sympatický fotbal. Oba týmy se snažily a dostávaly se do šancí. Jako první ale dokázalo skórovat vizuálně možná o něco sebevědomější Oloví. Už ve dvanácté minutě totiž prostřelil brankáře Zelenku Ladislav Gubčo. Ani ve zbytku první půle to bez šancí určitě nebylo, z velké části by se celý zápas dal označit, jako souboj brnakářů, kteří dokázali své týmy podržet v mnoha případech. Po první půli na tom byl ale lépe Lupták, který si udržel nulu, což znamenalo, že jeho tým po půli vedl 1:0.

Bez branek

Ani ve druhé půli se obraz hry neměnil a stále se hrálo velmi otevřeně, a to i přes to, že se dlouho nikdo prosadit nedokázal, zápas byl stále za stavu 1:0 otevřený a nerozhodnutý a konec se nezastavitelně blížil. Možná to byl největší problém Rychnova, žádný větší souvislejší tlak si hosté totiž vytvořit nedokázali. Oloví stále hrálo v klidu a nehodlalo se nijak více zatahovat. Brankář Lupták navíc odchytal parádní zápas a bylo velmi obtížné jej prostřelit. Nikomu se to nakoenc nepodařilo, takže Oloví jedna branka po devadesáti minutách stačila k první výhře sezóny. Rychnov i přes veškerou snahu vyrovnat nedokázal.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Dnes jsme překvapili, i když jsme nenastoupili v plné sestavě. Hráli jsme v klidu a vydřeli jsme si první vítězství. Šance byly ale na obou stranách,byl to vyrovnaný zápas a rozhodovalo štěstí.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: FURIŠ René - MIČ Vlastimil (N), SEDLÁČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2016 19:57
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale jeden z mála rozhodčích co pískal opravdu dobře. Dobré pískal i rozhodčí proti Oloví ve Svatavě.