Oloví má další bod, na výhru ale musí stále čekat


Branky


0

Začátek sezóny už naznačil, jak si který tým nejspíš bude letos stát.  Vzhledem k tomu, že se ale v soutěži moc týmů neobjevuje a tabulka je velmi vyrovnaná, bude vždy velmi důležité neztrácet body proti out-siderům. Ty by totiž mohly některé týmy stát umístění v první pětici. Svatavě se ale zápasem v Oloví bez úhony projít nepodařilo. Poslední tým tabulky jí pořádně zatopil, dokonce vedl ještě patnáct minut před koncem 3:1, a Svatava mohla být ráda, že dokázala v nastavení ještě vyrovnat. Penalty už sice ovládla, a tak její ztráta nakonec nebyla taková, jaká být mohla a dlouho dobu to vypadalo, že i bude. Oloví ztratilo velmi dobře rozjetý zápas a na první výhru si tak bude muset ještě nějaký ten čas počkat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví se nabudilo první brankou

Oloví nastoupilo na Svatavu s odhodláním získat první body za vítězný zápas a svou hru oproti minulým zápasům dokázalo výrazně zlepšit. Na svém domácím hřišti působilo lépe, než hostující Svatava a nakoenc bylo odměněno první brankou Stanislava Benešovského, která jej poslala do vedení. O pár minut déle však domácí o úsměv připravila nařízená penalta v jejich neprospěch, které se s přehledem ujal úspěšný Robert Holub. I nadále bylo ale Oloví o něco aktivnější a dokázalo si ještě vytvořit i několik nadějných šancí. I když ve směru vytváření šancí byla Svatava možná i lepší. Žádné zakončení ale ani jednoho brankáře nezaskočilo, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1.

Dvě zbytečná vyloučení a ztráta zápasu

Oloví do druhé půle vlétlo absolutně dokonale a během několik mála minut se dokázalo od soupeře odrazit. Velmi rychle po sobě se trefili Stanislav Benešovský a Lukáš Svitič. Zdálo se, že Oloví zvládlo učinit ten velmi důležitý krok a tentokrát už se první výhry dočká. Asi patnáct minut před koncem se ale podařilo stále snaživější Svatavě snížit, respektive Petru Thielemu, který vzkřísil na poslední minuty zápasu ještě naději. Zápas se pak ale začal trochu vymykat kontrole. Amosféra byla hodně vypjatá a domácí hráči některá posouzení sudího psychicky neunášeli, což byla, ať už byl výkon sudího jakýkoli, velká chyba, která je bude ještě hodně mrzet. Dva hráči byli v následujících minutách za řeči směrem k sudímu vyloučeni a Svatava dostala jedinečnou příležitost vyrovnat. Sudí navíc ještě nastavoval čas a to už Svatava ocenila vyrovnáním. Ve třiadevadesáté minutě se trefil Miroslav Kasl a domácí byli sraženi ke dnu. 

Oloví bylo naprosto rozhozené

Ztráta zápasu Oloví rozhodila natolik, že většina jeho penaltových exekutorů nebyla schopná se na svůj kop pořádně koncentrovat. Domácí spálili hned několik pokusů a dovolili Svatavským až příliš snadno odvézt druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Fotbal nebyl pěkný, ale zápas pro nás skončil šťastně. V první půli jsme byli podle mě lepší, ve druhé jsme ale začali chybami a mohli jsem být rádi, že se nám podařilo vyrovnat.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Tůmová Michaela - MIČ Vlastimil (N), JÍLEK Báclav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.