4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice smetly Oloví, ale trvalo to


Branky


50. J. Lavrenčík , 77. L. Rehák , 78. K. Surový (p.) , 88. K. Surový
0

Může se zdát, že výsledek 4:0 mluví za vše, ale věřte, nebo ne, Jindřichovice to neměly v zápase vůbec snadné. Musely se prát s těžkými podmínkami způsobenými špatným počasím a proti Oloví se jim dlouho nedařilo uzmout vedení. Až ve druhé půli se podařilo soupeře jednou potrestat a Oloví následně postupně odpadalo. Domácí tak v závěru dokázali přidat ještě tři branky, ale dlouho to vypaalo na pořádný nervák. Nicméně, jsou z toho tři body, ty posouvají Jindřichovice na třetí místo jen o bod za vedoucím duem. Oloví si zase prodloužilo svou šňůru porážek a na první výhru stále musí čekat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí příliš nedovolilo

Nad celým Karlovarským krajem, a nejen nad ním, panovaly v sobotu opravdu nefotbalové podmínky. Počasí opět nepřálo, po vysokých teplotách přišel deštivý den, který poničil mnoho trávníků a plno zápasů se muselo rušit. Pro ten mezi Jindřichovicemi a Olovím to však neplatilo. Oba týmy na hřiště vlétly se vší vervou a hodlali si to o body rozdat i v těžkých podmínkách. Ty však v první půli dlouho pohlednému fotbalu bránily. Zejména rychlost se nedala příliš zvýšit. Množily se zbytečné chyby a týmy se držely především ve středu hřiště. Není tak divu, že žádná branka nepadla. První půle by se dala označit za velmi vyrovnanou.

 

Oloví brzy inkasovalo a dostalo se do těžké pozice

Jindřichovickým se skvěle vydařil vstup do druhé půle. Hned po několika minutách se do šance dostal Jaroslav Lavrenčík, který se postaral o velmi důležitou první branku. Oloví bylo rázen ve velmi těžké pozici, snažilo se reagovat, ale nemělo síly ne to, aby utkání ještě jakkoli zvrátilo. Když navíc sudí vyloučil za druhou žlutou kartu Lukáše Doboše, odpadli hosté úplně. Hned vzápětí navíc přidal další gól Luboš Rehák a o minutu déle ještě ztvrdil výhru domácích díky pokutovému kopu Karel Surový. Hosté tak během tří minut inkasovali tři kruté rány a byly ze hry úplně. Zbytek zápasu se už jen tak na půl plynu dohrával. Karel Surový přidal v posledních minutách ještě jeden gól a poupravil tak výsledek ještě na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Mika [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Račák [-] , P. Fojtík [-] , M. Voves [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]


ŽK: 70. J. Fujan - 29. L. Doboš . ČK: 76. L. Doboš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - SUROVÝ Josef (N), NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.