Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 11:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj o druhé místo ovládla Chodovská


Branky


0

Jako první vstoupili do čtvrtého kola týmy z horní části tabulky, kteří si po zápasech ve vysokých teplotách vyzkoušeli také hru za deště. V přímém souboji o druhé místo se utkala dvě mužstva s devíti body. Jako host přijelo na hřiště nováčka ze Staré Chodovské prozatímní překvapení ročníku, Dolní Rychnov. Tentokrát ale hosté od začátku herně strádali a ztráceli. Chodovská měla zápas v podstatě pod kontrolou a díky několika využitým šancím jej bez větších potíží dovedla k vítězství. Rychnovu teď hrozí poměrně drsný pád z první pětice. To záleží ale na ostatních týmech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov se udržel ve hře

Nad Chodovskou se už od rána snášela dešťová mračna a hřiště bylo ještě před zápasem dost kluzké a promáčené. To však odhodlaným týmům nezabránilo, aby se do zápasu bezhlavě s nadšením vrhly. Domácí měly ale podle očekávání od začátku navrch a už ve třetí minutě se postaral o důležitý zásah útočník Filip Lembacher. Na hřišti nebyly zrovna nejideálnější podmínky pro fotbal, ale i tak se domácím celkem dařilo soupeře tlačit, až se ve třinácté minutě dočkali další trefy, tentokrát z kopačky Jana Volka. Zdálo se, že si domácí hned na začátku vytvořili ideální náskok, ale Petru Čučmanovi se vzápětí z jednoho z protiútoků podařilo snížit a Rychnov byl zpět ve hře. Ve zbytku půle pak domácí hru spíše kontrolovali, drželi balón, občas se dostali do šance, ale hlavně nechtěli dopřát soupeři moc prostoru k brejkům. A podařilo se, do šaten se odcházelo za stavu 2:1.

Krásný rozhodl, Chodovská si vedení ohlídala

Obdobně to na hřišti vypadalo i ve druhé půli. Chodovská se na čím dál tím více promoklejším hřišti nehodlala zběsile hnát někam dopředu, byla si vědomá toho, že na mokrém a těžkém terénu se chyby množily a soupeř by mohl každou potrestat. Proto hrála v klidu. A opět se to vyplatilo. Tím spíše, když se podařilo z jedné postupné akce přidat třetí branku Jakubu Krásnému a bylo v podstatě rozhodnuto. Rychnov už si nekladl vysoké cíle, poslední metou dne bylo jen dohrání zápasu. Chodovská proto ještě přidala další branku a své vedení pak hladce uhlídala. Posledním autorem gólu byl Filip Lembacher. Domácí tak získali tři body a v tabulce se bodově posunuli minimálně prozatím k první Lomnici.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] (74. T. Schönbauer [-] ) , J. Volek [-] - R. Tomášek [-] , M. Gabčo [-] (62. M. Kolařík [-] ) , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] - F. Lembacher [-] , P. Bezděčný [-] , L. Karpíšek [-] (46. J. Krásný [-] ) , M. Kastl [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Lídl [-] - D. Šefrna [-] , M. Peterka [-] , K. Kreysa [-] , P. Čech [-] , T. Zelenka [-] , M. Dvořák [-] , P. Čučman [-] , M. Brabenec [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 35. F. Lembacher .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - KUTNOHORSKÝ Jiří (N), KŘENEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.