Krásno jak ho známe, samozřejmé tři body proti Oloví jsou doma


Branky


0

Krásno se konečně dokázalo probrat a snad se i dostalo do herní pohody, která by mohla naší soutěž zase trochu zkvalitnit. Bez menších probémů Oloví přehrálo a tentokrát mu nechybělo nic ani v koncovce. Zaslouženě zvítězilo 4:1 a vlastně nebylo, co řešit. První výhra pro něj tak znamená posunutí se do první pětice a pro Oloví již čtvrtá porážka znamená minimálně tak upevnění poslední příčky. Oloví se trápí. Nemůže nalézt svou formu a nedokáže navázat na své úspěchy z předchozí sezóny. Letošní začátek sezóny je pro něj naprostým opakem té předchozí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno se dostalo rychle do vedení, pak začalo vymýšlet

Krásn ozačalo parádně. Soupeře od začátku výrazně přehrávalo a vše mělo pod kontrolou. Hned ve čtvrté minutě navíc nacentroval balón do vápna Michalec, Jan Husák jej hlavou dostal do branky a od té doby Krásno vedlo. I ndaále pak mělo jasně navrch a soupeře přehrávalo. Vše mělo pod kontrolou a další šance se jen hemžily. Jenomže pak začalo Krásno hodně přehrávat a samo se povedeným začátkem hodně uchlácholilo. Začalo dělat chyby a své akce si samo kazilo, takže si olovští hráči mohli odpočinout a navíc jim tato fáze zaručila nadějný výsledek po první půli, který je držel stále ve hře.

Hosté vyrovnali, pak je ale Baník smetl

Ve druhé půli se opět Krásno ujalo iniciativy, ale tak dlouho kombinovalo před vápnem soupeře, až přišlo po chybě o balón a hosté se dostali do protiútoku, který přesně zakončil Radek Büchner. Pak se ale domácí zkoncentrovali a hned se opětovně ujali vedení. O chvíli později totiž přeloboval obranu Lorenz, jehož pasu využil nadvakrát se štěstím Michal Urbánek. Vzápětí se dostali domácí do rychlého protiútoku, kdy unikal Chmelík sám na branku, ale poblíž půlící brány jej srazil k zemi Lukáš Doboš, který byl odměněm červenou kartou. Od té doby hrálo Oloví v deseti a bylo prakticky rozhodnuto. Pavel Poplštejn navíc po několikam minutách přidal další gól poté, co dostal přesnou přihrávku mezi obránce a šel zprava sám na brankře. Oloví vůbec nestíhalo, a když si jeden z hostů pomohl ve vápně faulem, ztvrdil ještě výhru domácích gólem z penaltové značky Jakub Drška. Zbytek zápasu se už jen v poklidu dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Začali jsme dobře. Soupeře jsme od začátku přehrávali, brzy jsme dali gól a dostali jsem se do pohody. Celou dobu jsme měli navrch, i když jsme pak přestali dávat góly a v jednu chvíli jsme hodně blbli a kazili si to sami. Soupeř dokonce i vyrovnal, ale nebylo mu to nic platné. Zbytek druhé půle jsme zvládli parádně a nedali jsme soupeři šanci. Tenhle zápas jsme měli pod kontrolou. Jsem rád, že jsme se konečně probrali.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Adamec Radim - KVAPIL Vojtěch (N), MIČ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.