L. Karpíšek 25. (p.)
L. Karpíšek 55. (p.)
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 11:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice si poradily s favorizovanou Chodovskou


Branky


25. L. Karpíšek (p.) , 55. L. Karpíšek (p.) - 18. K. Surový , 64. M. Voves , 75. R. Tomášek (vl.) , 77. T. Havlík
0

První zápas druhého kola je za námi a společně s ním také první překvapení kola, které si pro nás týmy přichystaly. Na hřišti favorita z Chodovské totiž nedominovali podle očekávání domácí, nýbrž mírní out-sideři z Jindřichovic.Hosté dokázali soupeře přehrát a nakonec i zaslouženě porazit a domácím nepomohli ani dva pokutové kopy, které jim sudí Cvrk připravil. Do kolen se Chodovská nakonec srazila sama, když dostala souepře do vedení 3:2 vlastním gólem, který byl nakonec i rozhodující. Tři body tak putují do Jindřichovic a v tabulce se týmy zatím seřadily na druhé a třetí místo, ostatní mají své zápasy ale ještě před sebou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská vyrovnala z penalty

Od začátku se hrálo celkem vyrovnané utkání, ale šancí ve skutečnosti k vidění příliš nebylo. Chodovská byla hodně zalezlá a s balónem hráli nečekaně o trochu více Jindřichovice, které měly i při pohledu na šance trochu více ze hry. Také se trefily jako první, když otevřel skóre aktivní Karel Surový. O pár minut déle se podařilo soupeři ale vyrovnat, když sudí odpískal pokutový kop, kterého využil Lukáš Karpíšek. Posléze bylo na obou straách ještě pár šancí, ale o gól už se nakonec nikdo nepostaral, a tak se d ošaten odcházelo za vyrovnaného stavu.

Vyloučení a vlastní branka srazily Chodovskou

Chodovská se hlavně bránila a příliš se do útoku nehnala, ale přesto se dostala do vedení, když Lukáš Karpíšek využil další penalty po hře rukou soupeře. Pak ale přebrali hosté iniciativu téměř kompletně a domácí reagovali přitvrzením a zvýšením agresivity. To vedlo také k vyloučení Filipa Lembachera a následnému vyrovnání Martina Vovese. Definitivně se však srazila Chodovská do kolen, když po sérii nepřesných hlaviček dostal míč do vlastní sítě Roman Tomášek. A když přidal další trefu ještě Tomáš Havlík, bylo vlastně rozhodnuto. Hosté zaslouženě vyhráli a třemi bodami se posunuli na druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

FK Jindřichovice
Josef Surový: V první půli jsme byli mírně lepší, ale remíza určitě nebyla nijak nespravedlivá. Ve druhé půli už jsme soupeře ale přehrávali, Chodovská se jen bránila. Přesto se po další penaltě dostala do vedení, pak ale začali být domácí tvrdší a surovější, zároveň i sprostší, a tak jim sudí jednoho vyloučil. My jsme pak zápas zaslouženě otočili, poradili jsme si s nimi a máme důležité tři body.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - R. Lenk [-] , J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] - T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , R. Tomášek [-] - L. Karpíšek [-] , J. Krásný [-] , P. Bezděčný [-] , F. Lembacher [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Truhlář [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] (80. P. Horvát [-] ) , P. Fojtík [-] (60. M. Voves [-] ) , J. Račák [-] , J. Mika [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

ŽK: 32. F. Lembacher , 65. J. Krásný - 41. J. Fujan , 67. P. Rau . ČK: 63. F. Lembacher .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - TATAR Martin (N), SUCHAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.