Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila opět správně nabroušena a drží kontakt s čelem


1

Děpoltovice si z Pily odvezly pořádný nářez, dva hráči vstřelily deset branek!!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost od začátku

Na Pilu přijely poslední Děpoltovice a tak si i počínaly. O první branku utkání se postaral Vlasta Šimůnek ve třinácté minutě - 1:0. Již za pět minut se Vlasta prosadil zbovu - 2:0. Drobnou komplikaci přinesl o chvíli na to Martin Kolitsch - 2:1. Tato zápletka ovšem netrvala dlouho. Po půl hodině hry proluvil Robert Vavřina a domácí šli opět do trháku - 3:1. Minutu poté se po třetí prosadil Vlasta Šimůnek a slavil hatrik. A za další minutu scóroval znovu Robert Vavřina - 5:1. Poločasový úšet uzavřel sedm minut před pauzou Vlasta Šimůnek, jeho čtvrtý gól znamenal zvýšení jiiž na 6:1. 

Exibiční duch i ve druhém poločase

Žádná změa obrazu hry se nekonala ani v druhé části utkání. Po pěti minutách přidal další branku Vavřina - 7:1. Tři minuty poté se prosadil znovu a znamenalo to vedení 8:1. Téměř po hodině hry se do střelců zapsal další Vavřina, tentokrát Mirek - 9:1. Přesně po hodině hry otevřel dvouciferné skóre, kdo jiný než Robert Vavřina - 10:1. Vavřina byl jako utržený ze řetězu a za pět minut přidal další branku - 11:1. A svou již šestou branku v utkání zaznamenal sedm minut před koncem - 12:1. Definitivně uzavřel stav utkání dvě minuty před koncem Láďa Matoušek a stanovil skóre na 13:1.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - T. Kadera [-] (70. L. Matoušek [-] ) , R. Vavřina st. [-] , K. Mourek [-] , J. Plic [-] , J. Duda [-] - M. Mäsár [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina [-] , J. Kalman [-] - V. Šimůnek ml. [-]

TJ Děpoltovice
R. Kubíček [-] - M. Verebely [-] , M. Kolitsch [-] , P. Bičaník [-] , D. Hertl [-] , P. Sochorek [-] , O. Čech [-] , K. Hubálek [-] , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] , J. Šiler [-]

ŽK: 23. T. Kadera , 56. J. Kalman , 64. K. Mourek , 79. V. Šimůnek ml. - 62. M. Skoupý .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - RŮŽIČKA Luboš (N), ŠEDA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 10. 2016 12:05
Domaci vyhrajou s scorem 4-2