Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek vytvořil rekordní vítězství v sezoně


Branky


0

Domácí číslem třináct potvrdili, že je to pro ně číslo šťastné. Tolik branek totiž nasázeli Verušičkám.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v první půli se ukázalo, kdo bere otěže do svých rukou

Slova pana Tilla o nedobitné tvrzy na Nejdeckém hřišti potvrzovali hráči prakticky od prvních minut. Po sedmi minutách hry otevřel skóre zápasu Kuba Vosmek - 1:0. Nejdečtí nepolevili v tlaku a v poklidu po čtvrt hodině hry navýšili vedení na 2:0, trefil se Karel Jílek. V prvních dvaceti minutách se hosté, alespoň hrou Nejdku téměř vyrovnali, i nějakou tu šanci si vytvořili, ale žádná neskonšila gólem. Naopak domácí po dvaceti šesti miutách hry zvýšili zásluhou Filipa Rutrleho už na 3:0. A deset minut před odchodem do šaten přidal čtvrtý gól Nejdku Kuba Vosmek.

Rezignace Verušiček byla viditelná

Druhý poločas začal trochu vlažněji a domácí postupně střídáním oživili kádr. Téměř po hodině hry vyslal trenér na hřiště Tondu Mandause a postupně ještě Borůvku a Jílka. Hra opět nabírala obrátky a na 5:0 dával Honza Vašek. Právě střífající Borůvka zvyšoval již na 6:0 a hosty to již naprosto zlomilo. Následovala gólová smršť. Góly dával : Jan Jílek - sedmdesátá první minuta. O dvě minuty později Kuba Rutrle. Následovalo dvanácti minutové představení Tondy Mandause, který se trefil hned čtyřikrát. Do jeho série se ještě vložil Filip Rutrle a v Nejdku se urodil dosavadní rekordní debakl v sezoně 13:0. Dokonce hráč Verušiček během hry telefonoval !!!!!!



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Manfréd Till: Do zápasu jsme šli s tím, že vyhrajeme a potvrdíme, že od nás se body neodvážejí.




Sestavy


FK Nejdek B
J. Bílek [-] - J. Vosmek [-] (56. A. Mandous [-] ) , P. Ševčík [-] , J. Vašek [-] (63. J. Jílek [-] ) , K. Jílek [-] (72. J. Hillebrand [-] ) , R. Rejcha [-] , J. Valvoda [-] (60. J. Borůvka [-] ) , M. Halapej [-] , F. Rutrle [-] , T. Vaník [-] (33. J. Rutrle [-] ) , L. Vacek [-]

FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - P. Hebert [-] , M. Capl [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] , J. Berky [-] , D. Šaradín [-] , J. Hikl [-] , J. Gallšneider [-] , J. Tomka [-] , J. Vaněček [-]

ŽK: 87. F. Rutrle - 38. L. Slivčák .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Sakáč Jan - HAAS Robert (N), PETEŘÍK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.