4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí si mohli udržet kontakt s čelem tabulky


Branky


10. M. Matoušek , 20. M. Pokrupa (vl.) , 70. V. Kučera , 80. P. Kocifaj - 8. P. Krejčí , 21. O. Filip
0

Ostrý start do zápasu z obou stran, čtyři branky za dvacet minut. Diváci si na své přišli, ale nakonec museli kousat porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nádherný poločas

Před utkáním dělily od sebe týmy jen dva body a to bylo znát od prvních minut i na hřišti. První šanci měli hosté, ale Radek Šťepán trefil až moc přesně - břevno. O minutu později si ovšem vybojovali standartní situaci asi metr za vápnem, ze které parádně zakroutil míč Petr Krejčí 0:1. Odpověď domácích trvala jen dvě minuty. Po rozehrávce přišel centr ze strany, který perfektně zužitkoval Marek Matoušek 1:1. Ve dvacáté minutě posílal míč do vápna soupeře Kučera a ten si nešťastně srazil hostující stoper do branky 2:1. Ovšem ani hosté nečekali nijak s odpovědí a prakticky hned po rozehrávce rychlou kombinací na jejíž konci byl Ondřej Filip srovnali 2:2. I nadále se pokračovalo aktivně, i když už obezřetněji směrem do zadu a do poločasu další branka již nepadla.

Vyloučení přihrálo domácím výhru

Do druhého poločasu vlétl až moc aktivně hostující Lukáš Kubala a po druhé žluté šel do sprch a nabídl možnost domácím o hráče navíc v poli. Utkání ale ovšem trochu znervóznělo a hra se začala kouskovat a přiostřovat. I přes to se podařilo domácím přesilovku využít a v sedmdesáté minutě se dostali do vedení po pěkné akci, kdy si vyměnili míč Kocifaj s Kučerou a Kučera dával na 3:2. Za deset minut si oba hráči role vyměnili a zakončoval Kocifaj 4:2. Dvě minuty před koncem si pomohl asi i s flustrace kosou ze zadu Václav Petrák a vyčinit mu přispěchal domácí kapitán Radek Petřík, oba dostali červenou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj: Především druhý poločas byl nervózní, naštěstí jsme přesilovku využili.

FK Ajax Kolová
Kuba Gabner: Ještě do poločasu dobrý zápas, který ovšem rozhodlo naše vyloučení.



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - A. Pavlíček [-] (55. P. Kocifaj [-] ) , V. Kučera [-] (81. M. Hauptmann [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Gonda [-] , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , J. Menčík [-] (35. T. Žlutický [-] ) , T. Svoboda [-] , V. Vyleta [-] (77. F. Menčík [-] )

FK Ajax Kolová
J. Sedláček [-] - M. Pokrupa [-] , L. Kubala [-] , T. Zuzkovič [-] , P. Pokrupa [-] - R. Štěpán [-] , P. Krejčí [-] , V. Petrák [-] , A. Bošiak [-] - O. Filip [-] , S. Štípek [-]

ŽK: 28. L. Garaj , 28. V. Kučera , 60. J. Gonda , 76. V. Vyleta - 22. L. Kubala , 28. P. Pokrupa , 28. M. Pokrupa . ČK: 88. R. Petřík - 50. L. Kubala , 88. V. Petrák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kaucký Jiří - JÍRAVA František (N), KRATOCHVÍL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.