Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

7.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice si poradily s Chyší a dotáhly se na čelo


Branky


0

Že lze vyhrát i v deseti ukázaly Dalovice, které v každém poločase zaznamenaly dvě branky a odvezly si z Chyše všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkon z prvního poločasu Dalovice nakopl

Dalovice musely vyhrát, aby se zpátky vrátily do napěchovaného čela tabulky a již od prvních minut ukazovaly, že to myslí vážně. Chyši na jejím hřišti přehrávaly a do vedení se dostaly po čtvrt hodině hry. Po rychlém přechodu do útoku na konci akce stál Michal Lorenz - 0:1. Tlak hostů pokračoval i nadále a přicházely i šance, jenže minimálně další tři tutovky hráči Dalovic zazdili. Ve třicáté čtvrté minutě šli přesto do trháku. Po další rychlé akci zakončoval Mykhaylyuk Vitaliy 0:2. 

Ani vyloučení Dalovice nezastavilo k cestě za výhrou

Do druhého poločasu nastoupil za domácí zkušený Jan Burda a po sedmi minutách pobytu na hřišti vykřesal pro domácí jiskru naděje, když snížil na 1:2. Šanci domácích ještě zvýšil Dalovický Michal Lorenz, který se po červené kartě za komentáře k rozhodčímu poroučel po hodině hry do sprch. Ovšem i v deseti z rychlého brejku udeřili hosté, konkrétně opět Mykhaylyuk Vitaliy 1:3. Definitivní konec nadějí pro domácí zhasil po rohovém kopu hlavou Tomáš Stolín 1:4. Z vypršením devadesáté minuty za domácí už jen upravil stav opět Jan Burda.



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Dalovice
Petr Richtář: Jsme rádi, že se nám povedlo vyhrát, i když branek jsme mohli dát více.



Sestavy


TJ Sokol Chyše B
R. Hadrbolec [-] - M. Brejcha [-] (46. P. Smolík [-] ) , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , J. Velek [-] , P. Molnár [-] , T. Váňa [-] (38. T. Rychtařík [-] ) , D. Šenkýř [-] (46. J. Burda [-] ) , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] (74. J. Krupa [-] ) , M. Pašek [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - M. Stolín [-] , S. Knushi [-] , M. Bubla [-] , T. Stolín [-] , V. Mykhaylyuk [-] , J. Hlůžek [-] , J. Durdis [-] , D. Sochor [-] , T. Varadínek [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 83. R. Korec - 48. M. Lorenz , 59. S. Knushi , 81. M. Stolín . ČK: 64. M. Lorenz .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kobielský Julius - PROKOP Luboš (N), GRŇO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.