Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Pily nadělili bůra na Březové


0

Vavřinův hatrick znamenal výhru Pily 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný výsledek brali spíše domácí

Zápas se rozehrával v celku pomalu, od začátku ale měli více ze hry hráči Pily. Nakonec se ovšem hlavou ve vápně prosadil domácí Zdeněk Mudra 1:0.

Hosté odpověděli velmi rychle a za tři minuty po rychlé akci a centru z levé strany vyrovnal umístěnou střelou Robert Vavřina.

Produktivita hostů rozhodla

Do druhé části utkání nastoupili hráči Pily výborně a již v padesátéprvní minutě šli do vedení, když přišel centr opět z levé strany a Vlasta Šimůnek zakončoval do protipohybu gólmana.

Za pět minut bylo pro hosty ještě veseleji. Verzich rozehrál přímý kop, míče se ujal Vavřina a dal svůj druhý gól. Domácí se ovšem navzdali a odpověděli také velmi rychle.

Po hodině hry snižoval Dan Verebely na 2:3. Snahu alespoň o remízu definitivně zhasl zákrok gólmana Eisenhammera, který před vápnem sáhl na míč rukou a byl vyloučen.

Z následné standartní situace se prosadil Tomáš Kadera. Na konečných 2:5 završil scóre zápasu svým třetím gólem Vavřina, kterému předložil před prázdnou bránu míč Verzich.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Pila
Jan Bojčuk: Po celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli



Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Jíra [-] , F. Coufal [-] , L. Havel [-] - D. Štěpán [-] (46. J. Václav [-] ) , L. Khodl [-] , Z. Hurban [-] , M. Skořepa [-] - D. Verebely [-] (65. J. Richter [-] ) , J. Hvizd [-] (39. M. Zemianek [-] ) , Z. Mudra [-]

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - K. Mourek [-] , J. Tišnovský [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - J. Kalman [-] , R. Vavřina [-] , M. Mäsár [-] (5. T. Kadera [-] ) , J. Duda [-] - T. Verzich [-] , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 39. Z. Hurban , 43. Z. Mudra , 82. R. Esenhammer - 27. J. Duda , 56. J. Tišnovský . ČK: 85. R. Esenhammer .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - MARŠÍK Václav (N), RŮŽIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.