Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bochov si vyšlápl na Poříčí B


Branky


0

Úvod utkání patřil domácím, kteří ovládli první dvacetiminutovku. Kdo došel o dvacet minut později na fotbal do Bochova, tak přišel téměř o vše podstatné

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do dvacáté minuty

Pouhých dvacet diváků se došlo podívat na fotbal do Bochova, kde domácí přivítali útočné Poříčí B. První minuty patřily domácím hráčům, kteří vstřelili první gól už ve druhé minutě, když se trefil Jindřich Podskoč 1:0. Druhá branka přišla o několik minut později, když se v deváté minutě trefil Kamil Pacinda 2:0. Na druhou branku hosté stačili ještě odpovědět a to zásluhou Štěpána Dubaje, který snížil na 2:1. Neuběhla ani minuta zápasu a domácí navýšili opět skóre na dvoubrankový rozdíl 3:1 Martinem Janáčkem. Do konce prvního poločasu už se nic zásadního nestalo a domácí jasně vyhráli první půli.

Domácí si výhru uhlídali

Ve druhé půli už se toho moc neudálo a hrál se vyrovnaný zápas. Druhý gól se podařilo vstřelit hostům, kteří snížili na 3:2, když se trefil opět Štěpán Dubaj a zdramatizoval koncovku zápasu. Další gól už ale v zápase nepadl a tak se domácí rozloučili s fanoušky vítězně.



Sestavy


FK SMB Bochov
M. Egert [-] - M. Janáček [-] (84. D. Hazucha [-] ) , J. Podskoč [-] , F. Machala [-] , R. Vonšovský [-] , T. Brančík [-] , K. Pacinda [-] (25. F. Duda [-] ) , D. Tvrdek [-] , M. Heimerle [-] (70. J. Škoda [-] ) , D. Herman [-] , J. Cibulka [-] (32. J. Vonšovský [-] )

Baník Královské Poříčí B
J. Gitter [-] - L. Friml [-] , T. Reitmeier [-] , J. Graňák [-] , T. Král [-] (64. M. Tušinovschi [-] ) , M. Harvánek [-] , L. Dufek [-] , J. Malášek [-] (38. J. Kašík [-] ) , P. Bureš [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

ŽK: 31. L. Friml , 33. J. Graňák , 34. Š. Dubaj , 56. L. Dufek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - BLÁHA Karel, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.