Vítěze zápasu určily až penalty


0

I přes špatné počasí přišlo na zápas mezi Loktem a Bochovem celých padesát fanoušků, kteří byli odměněni šesti brankami a to třemi na každé straně. Zápas tak musely rozhodnout až pokutové kopy, ve kterých byl nakonec šťastnější hostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla už v první minutě

Úvod patřil domácím, když skóre zápasu velmi rychle otevřel Jerry Tochi Onyedikachi a to už v první minutě. Po dvou chybách ale hosté odpověděli brankami, nejdříve v jedenácté minutě srovnal Daniel Herman a na 1:2 pak zvyšoval Jindřich Podskoč. Do konce poločasu stihli domácí srovnat gólem Hoanga Dunga Nguyena, takže se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Dvě červené v druhé půli

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří se trefili už v 58. minutě, když skóroval Martin Janáček, který poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení 2:3. I když domácí hráč Jaroslav Polák dostal druhou žlutou kartu a musel se poroučet ze hřiště, tak se povedlo domácím opět srovnat stav zápasu. O vyrovnávací gól se postaral svým druhým gólem v zápase Jerry Tochi Onyedikachi 3:3. Do konce zápasu už se hrstka diváků branky nedočkala a tak o vítězi musely rozhodnout až pokutové kopy.

Hosté si odváží o bod více

Hosté z Bochova byli v penaltovém rozstřelu šťastnější a za výhru 2:3 v penaltách si z Lokte vezou dva body do tabulky.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Botoš Robert - ŘÁDA Josef, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.