Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstávají v Krajkové, v zápase padly čtyři červené karty


Branky


3. V. Korbel , 36. M. Nohejl , 38. M. Majzner , 44. M. Majzner , 50. M. Nohejl (p.) , 85. D. Kováč , 90. J. Švandrlík - 15. D. Dorotovič , 30. A. Houdek , 65. K. Mojcher (p.)
0

Bojovný a tvrdý zápas se odehrál v Krajkové, která si poradila na domácím hřišti s nováčkem z Hranic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v prvním poločase

Kdo zavítal na zápas do Krajkové, tak určitě nelitoval, protože se rozhodně nenudil. Domácí rozjásali své fanoušky už ve třetí minutě, když se trefil Vít Korbel 1:0. Hosté srovnali záhy, když se v 15. minutě trefil David Dorotovič 1:1. Hosté šli do vedení ve třicáté minutě, když se trefil Aleš Houdek 1:2. Hostům to ale nevydrželo a o vedení záhy přišli, když se trefil domácí Martin Nohejl 2:2. Domácí vyrovnání nakoplo a přidali další dvě branky, když se o obě postaral Michal Majzner, který stanovil konečný stav první půle na 4:2.

Druhou půli nastartovala penalta

Domácí měli ve druhé půli výhodu pokutového kopu, kterou bezpečně proměnil Martin Nohejl, který vstřelil svou druhou branku v zápase 5:2. Hosté snížili také z penalty, kterou proměnil Kamil Mojcher 5:3. A na konci zápasu přidali a potvrdili výhru domácích David Kováč a Jakub Švandrlík, kteří dali konečnou podobu zápasu na 7:3.



Sestavy


TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - M. Majzner [-] , L. Svoboda [-] (63. J. Titěra [-] ) , O. Galajda [-] , P. Platenka [-] , R. Ďuriš [-] (74. J. Maršík [-] ) , V. Korbel [-] (55. D. Kováč [-] ) , J. Švandrlík [-] , M. Nohejl [-] , R. Novák [-] , J. Brázda [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , K. Mojcher [-] , D. Dorotovič [-] , J. Stránský [-] , J. Starsiak [-] , A. Houdek [-] , M. Hodonický [-] , P. Nový [-] , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-]

ŽK: 77. M. Majzner , 81. R. Novák - 49. M. Mojcher , 57. V. Horák , 82. P. Nový , 88. D. Dorotovič . ČK: 63. J. Buchtele , 81. M. Majzner - 81. M. Mojcher , 86. M. Hodonický .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Ondřej - GODŽA Ladislav, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.