Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí si doma poradilo s Plesnou


Branky


37. L. Dufek , 43. T. Reitmeier , 52. T. Reitmeier (p.) , 59. T. Reitmeier , 64. P. Bureš , 90. S. Malý - 6. B. Votruba
0

Plesná po minulém výprasku měla co napravovat a tak se o body přijela porvat do Poříčí. Od prvních minut to s Plesnou vypadalo ještě dobře, když vstřelili rychlý gól, pak ale převzali otěže zápasu hráči z Poříčí a postupně nasázeli Plesné šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plesná rychle vedla

Hned v šesté minutě poslal hosty do vedení Bořek Votruba a bylo to 0:1. Domácí se vzchopili až na konci první půle, když se trefil Lukáš Dufek a srovnal stav zápasu na 1:1. Do konce první části se trefil ještě domácí Tomáš Reitmeier a gólem do šatny strhl vedení na stranu domácích 2:1.

Druhá půle v režii domácích

Tomáš Reitmeier se ve druhé půli trefil ještě dvakrát, když v 52. minutě proměnil pokutový kop a o několik minut později zvyšoval na 4:1. V 64. minutě se trefil opět domácí hráč a to Pavel Bureš 5:1. A konečný stav zápasu stanovil Sebastian Malý, který dával na 6:1.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] (46. M. Zimmel [-] ) - P. Bureš [-] , T. Reitmeier [-] (84. S. Malý [-] ) , N. Duong [-] (70. L. Machala [-] ) , P. Gregor [-] (76. D. Pippenbacher [-] ) , M. Harvánek [-] , L. Dufek [-] , T. Král [-] , V. Friml [-] , J. Graňák [-] , R. Zinner [-]

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - M. Černý [-] , J. Poláček [-] , B. Votruba [-] , P. Schaller [-] , A. Votruba [-] , R. Glazer [-] (62. O. Paluka [-] ) , S. Linhart [-] (73. J. Hrotek [-] ) , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-]

ŽK: 29. R. Zinner , 89. S. Malý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Henych Karel - HLAVATÝ Josef, VOMASTEK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.