1:6
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 14:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby za podpory Pavla Nedvěda ovládli hosté ze Skalné


Branky


62. J. Hrotek - 16. P. Blasl , 25. F. Novák , 31. J. Frič , 38. J. Holý , 44. M. Glazer , 57. P. Blasl
0

Za podpory legendy českého fotbalu Pavla Nedvěda, který z tribuny povzbuzoval svého syna Pavla a borce ze své rodné vesničky Skalná, si v očekávaném derby Skalná odváží všechny body za vysokou výhru 1:6. Skalná tak konečně potěšila své fanoušky a konečně vyhrála po dvou nezdarech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi bylo téměř rozhodnuto už v první půli

Šlágr kola se hrál na hřišti v Plesné, kam zavítali borci Skalné. Ti si s sebou přivezli plný autobus fanoušků, který vzal fanoušky i z Křižovatky (sousední vesnice) a ti udělali v Plesné domácí prostředí Skalné. Mimo jiné zápas navštívila legenda českého fotbalu Pavel Nedvěd, který s rodinou přijel podpořit svého syna, který do utkání nastoupil ve druhém poločase. V bouřlivé atmosféře se více dařilo hostujícímu týmu, který se prosadil již v 16. minutě zásluhou Petra Blasla a bylo to 0:1. Po deseti minutách se hosté radovali podruhé a to zásluhou Františka Nováka, který zvyšoval na 0:2. Ve 31. minutě se k míči dostal Josef Frič, který se nemýlil a rozjásal své fanoušky potřetí 0:3. Do konce poločasu se hostům podařilo vstřelit ještě dvě branky, první dal Jiří Holý 0:4 a minutu před koncem první části se trefil Michal Glazer a hostující kotel byl radostí bez sebe 0:5. Domácí Plesná smutně volala po konci první půle, která přišla záhy a domácí mohli načerpat trochu sil na odvrácení hrozivého debaklu.

Do druhé půle nastoupil i Pavel Nedvěd ml.

Hosté vstoupili do druhé půle stejně jako do té první a za silné podpory svých fanoušků dokázali vstřelil další branku, o kterou se podruhé v zápase postaral Petr Blasl a bylo to 0:6. Na domácích hráčích bylo vidět, že se zápasem chtějí něco udělat a jenom tak neskládali zbraně. Lepší výkon domácích jim nakonec přinesl alespoň čestný úspěch v podobě jednoho gólu, o který se postaral střídající hráč Josef Hrotek, který snížil na 1:6. Mezitím se do hry dostal již zmiňovaný Pavel Nedvěd, který větral obranu domácích. Pavel Nedvěd mladší se na konci zápasu mohl dočkat i branky, když se dostal do solidní příležitosti, bohužel pro něj mu štěstí nepřálo a míč minul jen o pár centimetrů soupeřovu bránu. Víc jak tři stovky diváků se tak muselo v nedělním odpoledni opravdu bavit pohledným fotbalem a domácí museli uznat kvalitu a herní nasazení hostujícího celku ze Skalné, která si tak po zásluze odváží všechny body z očekávaného derby.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Plesná
Jaromír Štefek: "Nemám k tomu dneska co říct..."

FK Skalná
Jaroslav Kapic: "Ze Skalný jel zdarma autobus fanoušků, který vzal fanoušky i z Křižovatky sousední vesnice, kteří udělali v Plesný domácí prostředí Skalné. Skalná rozhodla zápas výborným prvním poločasem."



Sestavy


TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - L. Vlk [-] (67. M. Černý [-] ) , L. Ballo [-] (53. J. Hrotek [-] ) , B. Votruba [-] , P. Schaller [-] , A. Votruba [-] , R. Glazer [-] , S. Linhart [-] (72. L. Zachariáš [-] ) , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-] (53. J. Poláček [-] )

FK Skalná
J. Škvor [-] - P. Najman [-] , R. Zádrapa [-] , J. Norek [-] , J. Kardoš [-] - M. Glazer [-] (58. P. Nedvěd [-] ) , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] (83. J. Šebesta [-] ) - F. Novák [-] , J. Holý [-] - J. Frič [-] (71. J. Tirala [-] )

ŽK: 36. A. Šulek - 76. J. Norek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hlavatý Josef - HENYCH Karel, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.