3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 10:30

13.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vcelku v pohodě získali tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli více ze hry domácí

Domácí od začátku zápasu měli více ze hry a zatlačili soupeře na jejich půlce.Ve 20. minutě po krásné kombinaci, přihrál Karel Novák Zdeňku Bešťákovi a ten z dvaceti metrů vymetl šibenici hostujícího brankáře.Domácí nepolevili a i nadále se tlačili před branku soupeře, ale do konce poločasu se jim už gól přidat nepodařilo.

Ve druhé půli domácí pojistili vítězství

Od začátku druhé půle se snažili domácí o navýšení náskoku.V 72. minutě Vrba vysunul Karla Nováka a ten prostřelil hostujícího brankáře.Ovšem o minutu později snížil Daniel Houdek a zdramatizoval utkání.V 80. minutě ale Vrba z levé strany předložil obloučkem míč Dominikovi Azdamirovi a před ním už jen zívala prázdná brána.Domácí tak potvrdili dobrý výkon třemi body.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov, z.s. B
Petr Wolf: Zápas začal opatrně, ale postupem času jsme získali převahu, podali jsme kolektivní výkon a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


FK Ostrov, z.s. B
P. Richtárech [-] - T. Lemák [-] (83. D. Vaněček [-] ) , J. Zeronik [-] , J. Toth [-] , D. Horvát [-] , L. Kunz [-] (73. D. Azdamir [-] ) , P. Filák [-] - Z. Vlasák [-] , J. Vrba [-] - Z. Bešťák [-] (68. J. Blažej [-] ) , K. Novák [-] -

TJ Baník Habartov
R. Hanker [-] - T. Tamajka [-] , L. Pešan [-] , D. Houdek [-] , M. Richter [-] , P. Müller st. [-] , J. Křepela [-] (88. R. Tamajka [-] ) , M. Tancl [-] (69. D. Houdek [-] ) , P. Bufka [-] , J. Straka [-] , M. Janík [-]

ŽK: 68. M. Tancl .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Chrástecký František - BALHAR Ivan, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.