Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí rozstříleli Březovou "B"


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo vlastně rozhodnuto.

Domácí vlétli na svého soupeře ve velkém stylu a už v 7. minutě lovil hostující brankář míč po prvé ze sítě, trefil se přízemní střelou Radek Bečvář.Ve 22. minutě se domácí radovali po druhé, když centr z pravé strany usměrnil do sítě hlavou Miroslav Jonáš.Pak přišly dva zásahy Radka Bečváře, nejdříve levou a pak pravou nohou ze střední vzdálenosti a hosté byli zralí na ručník.Další trefu přidal ve 41. minutě opět Miroslav Jonáš, který proměnil pokutový kop.Hosté ještě v závěru poločasu snížili, o jejich jedinou trefu se postaral Michal Čuchraň.

Domácí zahazovali šance, ale přesto náskok navýšili.

Domácí ve druhé půli neměli vůbec zájem soupeře šetřit, Radek Bečvář řádil na hřišti, jako Jaromír Jágr za mlada a přidal do soupeřovy brány další čtyři zásahy, mezi ně vklínil ještě svou trefu v 57. minutě Zdeněk Šimek a tak konečné skóre se zastavilo na konečných 10 : 1 pro domácí



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vintířov
Pavel Vašek: Měli jsme dobrý den, proměňovali jsme šance a ještě jsme další zahodili




Sestavy


TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - M. Jonáš [-] , R. Bečvář [-] , J. Ševc [-] , J. Duplinský [-] , M. Kavur [-] , T. Váša [-] , Z. Šimek [-] , P. Žemlička [-] (64. T. Kavur [-] ) , J. Macák [-] , R. Pospíšil [-] (46. L. Gašpar [-] )

FK Olympie Březová B
J. Kasl [-] - P. Kovár [-] (46. D. Šarišský [-] ) , M. Tišl [-] , M. Čuchraň [-] , P. Peterka [-] (46. R. Drozd [-] ) , V. Träger [-] (80. R. Bendík [-] ) , M. Prečan [-] , J. Mikeska [-] , M. Slabyhoudek [-] , J. Bolen [-] , D. Peterka [-] (46. P. Vitko [-] )

ŽK: 11. P. Žemlička - 17. V. Träger , 40. P. Kovár , 55. M. Slabyhoudek . ČK: 74. M. Slabyhoudek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - LHOTKOVÁ Veronika, ĎUGEL Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.