Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář začal sezónu doma a vítězně


0

První krok bývá nejtěžší... říká se. Částkov potvrdil opak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Částkov určil směr zápasu

Do střetnutí nastupoval TJ Hraničář Částkov jako lehký favorit, navíc na domácím hřišti s podporou dvanáctého hráče. A tuto roli dokázal naplnit.

 

Ve 20. minutě se prosadil Roman Hrabovský, striker, který v uplynulém ročníku diktoval tabulku střelců. A to nebylo vše, co si pro tento zápas přichystal.

Za 5. minut se ale povedlo hostům srovnat krok, když se trefil Tomáš Barna. Hra následně byla vyrovnaná bez větších šancí... náznaky ale byly.

 

V poslední minutě první půle se ale ještě skóre měnilo. Roman Hrabovský svou druhoutrefou v zápase opět daroval svému týmu vedení.

To už pak Částkov nepustil...

Částkov upravil výsledek

Netrvalo dlouho a Hraničář navyšoval své vedení...

 

Lukáš Bydžovský se v padesáté minutě trefil a zvyšoval tak na 3:1... Holostřevy nevypadaly, že by byly schopny vzdorovat...

 

Hrálo se dále, šance přibývaly... A v 76. minutě se stav měnil popáté... Domácí útočník Michal Špaček upravoval na 4:1 a o výsledku bylo rozhodnuto...

 

V 88. minutě ještě kosmeticky spravil ve prospěch domácích stav zápasu na konečných 5:1 svou druhou trefou Lukáš Bydžovský.

 

Částkov tedy naplnil očekávání našeho tipéra a doma hladce zvítězil 5:1.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
L. Lebeda [-] - D. Belliak [-] , M. Leskovianský [-] , L. Bydžovský [-] , K. Pácal [-] , A. Pavlíček [-] , R. Hrabovský [-] , O. Cízl [-] , M. Špaček [-] , J. Benniak [-] , L. Marek [-]

TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - P. Pich [-] , D. Mikulanda [-] (28. J. Pokorný [-] ) , J. Liška [-] , P. Jirka [-] , M. Hulák [-] , M. Hlaváč [-] , J. Haidinger [-] , T. Barna [-] , P. Barna [-] , Z. Soukup [-]

ŽK: 40. R. Hrabovský - 75. T. Barna .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: LIGAČ Marek - KOPECKÝ Tomáš (N), PEŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.