Damnov musel dvakrát dotahovat a nakonec zvítězil


Branky


2. P. Pokorný , 31. J. Hečko , 47. J. Gažák (p.) - 34. J. Janků , 40. T. Majerčík , 58. K. Duda
0

Dvakrát domácí vedli, dvakrát o vedení přišli... A nakonec i o body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ke konci srovnali

Zápas začal ve velkém tempu.. Už od prvních minut byli diváci svědky pohledného zápasu s množstvím šancí. Povětšinou teda ze strany Hošťky, ta mohla za první poločas dát přes pět a klidně i více gólů, byla přeci jen herně na tom lépe.

 

Jako například ta ze druhé minuty. To napřáhl založník Patrik Pokorný a nemýlil se... A domací navyšili vedeni, a to v 31. Minutě zásluhou Jakuba Heči.

 

Hosté ale nezaháleli. Za tři minuty snížili díky trefě Jaroslava Janků.

A nakonec i vyrovnali, ve 40.minutě se o to postaral Majerčík, který dostal přihrávku zhruba 35 metrů od brány, viděl celkem dost prostoru a ta to z 30-35 metrů napálil a střela spadla pod břevno - tento gól si brankář domácích za rámeček zřejmě nedá, neboť nedokázal doskočit míč.

Další remíza

Domácí dali druhý rychlý gól. Ve 47. minutě dal gól na 3:2 Jindřich Gažák.

 

Ale hoste podruhé dokazali srovnat krok. Po množství šancí se dokázal chirurgicky přesně trefit v 58.minutě záložník Karel Duda a hrálo se znov od "nuly"...

 

Další branka už nepadla a tak došlo na penalty.

3 neproměněné kopy

Penaltovy rozstřel už bývá vetšinou loterie. Tři z nich nebyly proměněny. Nakonec hoste dali o jednu více a v penaltach zvítězili 3:4.. Gólman Damnova jednu penaltu lapil a zbytek hráčů kopali nepřesně...

... Damnov veze domů vítězství...



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Damnov B
Tomáš Majerčík: Hošťka na tom byla herně líp, za první poločas nám klidně mohla dát osm gólů, ale nedala. Ve druhým e to trochu vyrovnalo. V penaltách nám pak jednu gólman chytil a ostatní nedali.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - SVOBODA Pavel (N), VOJTUŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.