R. Mrenka 89. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střet nováčků ovládlo Stříbro


Branky


89. R. Mrenka (p.) - 1. T. Mráček (p.) , 87. M. Petraška , 92. M. Petraška
0

Diváci v Halži si zavzpomínali hned v prvním kole nového soutěžního ročníku na sezónu předcházející, v níž jejich tým bojoval o první místo ve vypjatých zápasech s Baníkem Stříbro. Halže nakoenc v tomto souboji jasně prohrála, ale postupu se dočkaly oba týmy a narazily na sebe hned v úvodu další sezóny. I tentokrát ale vzešel z uktání lépe stříbrnský Baník, který svého soupeře bez jakýchkoliv nervů porazil 3:1. Zápas měl ale velmi zběsilou poslední pětiminutovku, v níž se udála většina důležitých faktorů ovlivňujících zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší gól sezóny?

Takový úvod neměl v prvním kole žádný jiný tým. Baník Stříbro do zápasu vlétl a na sovu první branku ve vyšší soutěže dlouho rozhodně čekat nemusel. Už v první minutě, při první akci, byl totiž faulován ve vápně Smolek a s pokutovým kopem vzápětí skvěle naložil Tomáš Mráček. Pak ale Halže hru vyrovnala a hrál se pohledný fotbla s šancemi na obou stranách. Tu největší ale měla asi Halže, když brankáře překonal René Mrenka, ale balón na poslední chvíli odkopl z brankové čáry Karel Šaman. A stejně, jako tato šance, i všechny ostatní už skončily bez vlnění sítě, takže Baník po první půli vedl.

Pět zběsilých posledních minut zápasu

Ve druhé půli Halže celkem dost ztrácela a šance měl zejména Baník, který byl lepší a měl určitě více ze hry. Ani jemu se ale stále nedařilo, a dlouho si nemohl svou výhru pojistit. Až do sedmaosmdesáté minuty, v níž po krásné akci zakončoval přesně Michal Petraška a bylo zdánlivě rozhodnuto. Jenomže vzápětí sudí viděl hru rukou v podání Šimka ve vápně a René Mrenka snižoval ze značky pokutového kopu. To Halži nabudilo, a tak vrhla všechny své síly do útoku, ale z toho těžil Baník, který v nastavení už konečně definitivně rozhodl. V protiútoku se trefil Michal Petraška, který nadvakrát prostřelil brankáře. Baník vyhrál 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: Dnes jsme měli špatný začátek. Bohužel jsme inkasovali už v první minutě z penalty. Po zbytek poločasu se hrál vyrovnaný fotbal, ale ve druhé půli jsme fyzicky odpadli. Navíc jsme dostali pár minut před koncem nešťastný gól a bylo vlastně rozhodnuto. Sice se nám podařilo ještě vzápětí vyrovnat z penalty, ale pak jsme si šli tvrdě za vyrovnáním, hru jsme hodně otevřeli, a z toho profitoval v nastavení soupeř. Jinak byl ale zápas vyrovnaný, měli jsme dost šancí a je škoda, že jsme jich nevyužili.

TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: Já si myslím, že divákům se zápas mohl líbit. Šance byli na obou stranách, ale ani jeden tým je nemohl využít. Se hrou týmu jsem ale jinak spokojený, byl to první zápas po dlouhé době a ještě na špatném terénu, kde se nám moc nedaří. Ale přesto jsme zápas zvládli skvěle. Chyby tam byly, ale jak říkám, nejde všechno hned, musíme ještě zapracovat, stále máme hodně, co zlepšovat.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Trefilík [-] , T. Vávra [-] , R. Mrenka [-] , D. Kreml [-] , L. Kormoš [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , D. Karmazin [-] , J. Pýcha [-] (80. T. Ježdík [-] ) , K. Horák [-]

TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - L. Loula [-] , A. Mikulovský [-] , R. Průša [-] (55. J. Hejcman [-] ) , T. Mráček [-] , M. Kovačka [-] (46. J. Balogh [-] ) , P. Smolek [-] (46. J. Trnka [-] ) , K. Šaman [-] , M. Petraška [-] , A. Němec [-] , A. Šimek [-]

ŽK: 11. M. Trefilík , 38. L. Kormoš , 65. R. Mrenka , 71. T. Vávra - 87. J. Balogh .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - DOKOUPIL Aleš (N), HONZÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.